КАЛМАЦИН ТАБЛ. С АКВАМИН X 30 ВАЛМАРК

цена: 24.90 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
97
Производител:
Walmark

С естествен калций от морски водорасли
Описание:
- Допринася за поддържане на здрави кости, зъби и нокти;
- Поддържа добрия вид на кожата и блясъка на косата;
- Оказва благотворно влияние върху нервната система и мускулите;
- Подпомага дейността на сърцето;
- Подсилва имунната система.

Калмацин с Аквамин е комплекс от 76 минерала и микроелемента, който е извлечен от морски водорасли, растящи в екологично чисти води на Атлантическия океан. Аквамин е уникален и напълно естествен източник на минерали. Той е удостоен с редица международни сертификати, потвърждаващи безопасността и качеството на продукта.

Калмацин с Аквамин осигурява три жизненоважни за човешкото тяло минерали: калций, магнезий и цинк. Съдържащият се в продукта калций е във висока концентрация - 781 mg в една таблетка, получен е от напълно естествен източник, което позволява лесно и ефективно усвояване от организма. Калмацин с Аквамин осигурява на нашето тяло оптималните дози от минерали и микроелементи за здравословен външен вид, красива кожа, коса и нокти.  

Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани, тъй като е разработен изцяло на растителна основа. Препоръчва се по време на бременност и кърмене за покриване на повишените нужди на майката от калций, както и за по-бързо възстановяване след боледуване и при усилено физическо натоварване.
Състав

Всяка таблетка съдържа:
Аквамин с Калций (Lithothamnion sp.) - 781,3 mg;
Магнезий - 100 mg;
Цинк - 7,5 mg.
Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Дозировка: 1 таблетка дневно.
Опаковка: 30 таблетки.
Производител: Walmark, Чехия.