СЕДИВИТАКС КАПКИ 30 МЛ. АБОКА

цена: 14.50 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
332


Седивитакс капки е формула разработена за подпомагане на съня и подобряване на качеството му. Продуктът е подходящ и за дневен прием, за успокояване на нервното напрежение и подпомагане на релаксацията. Това двойно действие е важно, тъй като физиологичният сън се постига, когато организмът се поддържа в балансирано, спокойно състояние и през деня, така че вечерта да е подготвен за нощната почивка. Много са факторите свързани с всекидневната дейност, които допринасят за създаване на условия за пораждане на стрес и довеждат организма до състояние на увеличена бдителност, която вечер може да интерферира със заспиването и поддържането на съня. Действието на Седивитакс капки се дължи на синергичното свързване на лиофилизираните екстракти от валериана, маточина и калифорнийски мак и най-вече на патентования комплекс на Passiflо2 – LMF (Патент 0787496), получен от комбинирането на две екстракционни фракции с висок титър на флавоноиди, които увеличават известните успокоителни и подпомагащи съня свойства на Passiflora.

Състав: 
Пасифлора (Passiflora incarnate) листа хидроалкохолен екстракт*, пасифлора (Passiflora incarnata)листа многофракционен лиофилизиран екстракт* (Passiflо2 – LMF), валериана (Valeriana officinalis) корен лиофилизиран екстракт*, маточина (Melissa officinalis) листа лиофилизиран екстракт*, калифорнийски мак (Eschsscholtzia californica) лиофилизиран екстракт на връхчета*, сладък портокал (Citrus aurantium var. dulcis) есенциално масло с натурален аромат, лавандула вера (Lavandula angustifolia) есенциално масло с натурален аромат.
 Отбелязаните със "*" съставки са продукти на биологично земеделие.
 
КОЛИЧЕСТВА ЗА ДНЕВНА МИНИМАЛНА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА - 1,5 ml:
Пасифлора листа хидроалкохолен екстракт 1,28 g
- Титруван до общи флавоноиди, изразени като витексин 3mg/ml    4,2 mg
Passiflо 2 LMF лиофилизиран многофракционен екстракт 106,3 mg
- титруван до общи флавоноиди, изразени като витексин 8%    8,5 mg
Валериана лиофилизиран екстракт от корен    48,7 mg
Маточина лиофилизиран екстракт от листа    23,6 mg
Калифорнийски мак лиофилизиран екстракт от връхчета    13,6 mg

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
Хидрати 30 ml.
Дехидрати 13.5 ml.

Препоръчителна дневна доза:
Вечер за подпомагане на съня и подобряване на качеството му – от 1,5 мл до 3 мл;
Сутрин за отпускане на дневното напрежение и подобряване на релаксацията – от 0,5 мл до 1 мл.

Начин на употреба:
Продуктът трябва да се разреди с малко вода. Разклатете внимателно флакона преди употреба и използвайте съответния дозатор. Препоръчва се, лечението да се започне с минимални дози и при нужда дозите могат да се увеличат, като се има предвид, че действието може да бъде различно, в зависимост от индивидуалната чувствителност.
 
Предупреждения: 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното и балансирано хранене, и трябва да се използват като част от здравословния начин на живот. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Да се съхранява на хладно, сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

Опаковка: 30 ml.

Производител: Localita Aboca, Италия.