АЛОЕ ВЕРА ЛИСТ 550 МГ. КАПС. Х 100 НЕЙЧЪРС УЕЙ

цена: 24.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
33
  • Добави

Алое е тропическо растение, разпространено в Северна Африка. Култивира се по изкуствен начин в южните части на Европа. Алоето е вечнозелено, достига височина от метър и половина, а листат му приличат на кактусовите. Именно в тях се съдържат най-ценните съставки. Всъщност, сокът, получен от листата наподобява стъкловидна маса и именно той се нарича алое.

 

Алое вера се използва не само с медицински, но и скозметични цели. Богато е на манани, полиманан, С-гликозиди, антрони, лектини и антраквинон. Растението изобилства отминерали, аминокиселини и витамини, на което се дължи силно благотворният му ефект върху имунната система. Действа антиоксидантно. Подкрепя дейността нахраносмилателната система, както и бъбречните функции.

 

Приложение:

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

 

Забележки:

Не използвайте при диария и болки в коремната област. Продуктът може да влоши тези състояния. Консултирайте се с лекар в случай на диария, бременност, кърмене или ако приемате други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

Дозировка:

Да се приема преди лягане с вода. За възрастни и деца над 15 години – не повече от 1 капсула в денонощие. За деца под 15 години – консултирайте се с лекар. Честата или продължителна употреба може да доведе до зависимост от продукта.

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Горчиво алое 200 mg 200 mg
Цвекло (корен) 150 mg 150 mg
Копър (семе) 150 mg 150 mg
Алое барбаденсис (лист)

 

Хранителна добавка.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.