КОЛОН С ПРАХ 100 ГР.

цена: 8.50 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
206
категория:

Oписание:
Доставя фибри и полезни бактерии
Подпомага поддържането на нормално тегло
Подкрепя нормалната чревна перисталтика
Фибрите са растителни влакнини, които набъбват в храносмилателната система, спомагат за формиране на нормална консистенция на съдържащата се маса в червата и подкрепят стените на червата за работа и придвижване на съдържимото. Те са важен елемент за пречистването на организма и поддържането на нормалния метаболизъм, нормалните нива на холестерола и кръвната захар.

Фруктоолигозахаридите и инулин (пребиотици) в Колон С са от растителен произход, те подпомагат развитието на полезни бактерии и нормалната абсорбцията на различни минерали.

Полезните бактериите (пробиотици) са полезни за целия организъм. Доставянето на пробиотици е важен елемент за поддържане на физиологичното бактериалното равновесие в червата.
Активни съставки: пулверизирани люспи от семената на бял живовляк (Plantago psyllium HUSK), фруктоолигозахариди, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.
Начин на употреба: 2 пъти по 1 пълна лъжичка (5 грама), 20-30 мин. преди закуска и преди вечеря. Да се размеси във вода или плодов сок и да се изпие веднага. Ежедневно трябва да се приемат поне 250 ml вода или сок на всеки 5 грама Colon C. След две седмици дозата може да се намали наполовина. Преди употреба флаконът да се разтърси с цел добре да се размесят съставките. След отваряне да се съхранява в хладилник.
Опаковка: 100 гр.
Производител: A-Z Medica Ltd., Полша