ВИЖЪНГАРД КАПС. Х 30 НАТУРФАРМ

цена: 18.90 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
48
категория:

ПАЗИ ОЧИТЕ
Една капсула Вижънгард® съдържа:
Лутеин-10.00 мг.
Екстракт от арония -375.00 мг.
Екстракт от бороВинка -90.00 мг.
Екстракт от семките на грозде - 5.00 мг.
D, L - алфа токоферол ацетат -15.00 мг.
Бета каротин - 5.00 мг.
Вижънгард® съдейства за забавяне прогресията на "перде" (катаракта) и развитието на макулна дегенерация.
Вижънгард® представлява оптимална комбинация от антиоксиданти.
Вижънгард® допринася за предпазване на очите от действието на пряка слънчева светлина, поради увреждащото въздействие на UV лъчите. Вижънгард® е препоръчителен при лица работещи продължително време с компютър.
Вижънгард® спомага за намаляване умората на очите.
Вижънгард® съдейства за предпазване от окислителното разрушаване на хормони, ензими, липопротеидни мембрани и други витамини в организма.
Вижънгард® повишава имунитета и има противовъзпалителен ефект.
Вижънгард® притежава съдоукрепващо, кардиостимулиращо и тонизиращо действие Вижънгард® се препоръчва при лица с високостепенна миопия.
ДЕЙСТВИЕ:
Лутеин изгражда макулния пигмент но окото. Той действа като филтър предпазващ светлочувствителните фоторецепторни клетки от потенциалното увреждащо действие на светлината и образуваните от нея свободни радикали.
Екстрактите от арония, боровинка и семки на грозде ефективно предпазват организма от оксидативни увреждания. Допълнително антоцианините укрепват съдовите стени на капилярите и подпомагат обновяването на родопсин, с което намаляват умората и подпомагат нощното виждане.Витамин Е /алфа-токоферол ацетат/ има значителна антиоксидантна активност. Приемът на Витамин Е допълнително способства за намаляване образуването на тромби, подпомага възстановителните процеси. Участва в обмяната на холестерола и кортикостероидите. Увеличава устойчивостта на организма и има противовъзпалителен ефект.
Вижънгард® предпазва от увреждане на кръвоносните съдове на ретината (ретинопатия) при лица страдащи от хипертония и диабет.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Няма
ДОЗИРОВКА: По 1 капсула дневно, независимо от храненето.
СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура 25°С. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.
СРОК НА ГОДНОСТ И ПАРТИДЕН НОМЕР:
Погледни блистера и дъното на кутията.
Да не се използва след датата отпечатана на кутията и ръба на блистера.
ОПАКОВКА:
кутия с 3 блистера по 10 капсули.