ДЖЕЙМИСЪН КОЛАГЕН ГЛЮКОЗАМИН КОМПЛЕКС КАПС. Х 30

цена: 33.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
1578
категория:

С възрастта хрущялите, които покриват и омекотяват костите започват да изтъняват, причинявайки застъпване на ставните кости или остеоартрит (OA), което причинява болка, намалена подвижност и ограничени движения. При някои състояния, като ревматоиден артрит, тялото проявява реакция на имунната система, която атакува формирането на колаген в хрущялите и която на свой ред блокират ставните функции.

Ако изпитвате болки в ставите или скованост от артрит, добавката колаген ще Ви помогне.

UC-II® естествен колаген Тип II съдържа активни съставки, които забавят секрецията на хрущяло-разрушаващите ензими и същевременно стимулират възстановяването на хрущялите. Други продукти – продавани за „естествени” или „хидролизиращи” – се подлагат на високотемпературна обработка, която разрушава активните съставки на колагена. Само UC-II® естествен колаген Тип II е произведен чрез използването на патентован нискотемпературен процес за запазване на тези терапевтични молекули.

Специфичната формула на Джеймисън съдържа също глюкозамин за стимулиране производството на колаген и за подобряване функциите на ставите и мускулите.

Произведен при ексклузивно използване на съставки от Северна Америка, Колаген Глюкозамин на Джеймисън е единственият колагенов продукт, сочен от клиничните проучвания като благоприятен за намаляване на болката и дискомфорта при артрит. Имате нужда само от една капсула на ден!
Помага за намаляване на ставните болки, причинени от остеоартрит.

Всяка капсула съдържа:
UC II® Колаген - 40 mg (Естествен колаген Тип II от хрущял от Пилешки гръден хрущял);
Глюкозамин Сулфат KCl - 100 mg (Aspergillus niger, цитин от ферментирала царевица);
Магнезий (Оксид) - 20 mg;
Витамин C (Аскорбинова киселина) - 10 mg.
Съдържа още: 
Целулоза, Калциев фосфат, Растителен магнезиев стеарат, Силица, Калиев Хлорид, Желатин.
Доза за възрастни: 1 капсула.
Опаковка: 30 капсули.
Производител: Jamieson Laboratories, Канада.