ФЕМИМОДЕЛ КАПС. 475 МГ. Х 40

цена: 16.50 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
230
категория:
  • Добави

Хранителна добавка в твърди желатинови капсули
Опаковка: 475 mg x 40 caps.
Всяка капсула съдържа следните природни суровини под формата на сухи екстракти:
Гарциния Камбоджия (Garcinia cambogia)- 200 mg
Глухарче - корени (Rad. Tаrаxci) - 45 mg
Хвощ – стръкове (Hb. Equiseti) - 40 mg
Маточина - листа (Fol. Melissae)- 40 mg
Келп (Fusuc vesiculosus)- 20 mg
Азиатска центела (Centella asiatica) - 30 mg
Калциев цитрат(Calcium citrate) - 100 mg
Съдържание на екстракта:
Калиево/калциева (ниско натриева) сол на (-) хидроксилимонена киселина/ (-) –Hydroxycitric Acid Content/ - 50 %, дъбилни вещества, сапонини, флавоноиди, полизахариди, минерални соли.
Действие:
Продуктът е комплексен активизатор на обмяната, който заедно с това допринася многостранно за доброто здраве и самочувствие на жената във всяка една нейна възраст. Гарцинията съдейства за намаляване чувството на глад и повишаване по метаболитен път с около 10% изгарянето на мазнините. Екстрактът от кафяви водорасли (келп) подкрепя дейността на щитовидната жлеза - основа на вътреклетъчното дишане. Азиатската центела уравновесява мозъчните функционални процеси, допринасяйки за намаляване чувството на глад и също подобрява кръвообращението. Глухарчето е източник на биологичноактивни съставки, подкрепящи регулирането на обменните процеси в организма, а също така и функциите на черния дроб и червата, свързани с елиминирането на токсини. Маточината спомага за снижаване на стресовото ниво, с което хармонизира функциите на организма на централно равнище. Калциевият цитрат (органична, пълно усвояема форма на калций) помага за релаксиране, подкрепя активизирането на липазата (ензим, разграждащ мазнините) и подобрява костната структура (която е претоварена при наднормени килограми). Хвощът също укрепва структурата на костите, ноктите и косата, помага за освобождаването на организма от тежки метали и други токсини и подобрява структурата на съединителната тъкан. Концентрираните екстракти от природни продукти са естествен източник също и на ценни витамини, минерали и антиоксиданти, които допълват и усилват вече изброените въздействия върху организма.
Начин на приложение:
Цялостният биоактивен комплекс във „Фемимодел” съдейства за:
Намаляване натрупването на общите масти по тялото;
Подобряване на хормоналните функции и обмяната на веществата, особено у жените в преходни възрасти (пубертет и климакс)
Изграждане на здрава костна, мускулна и съединителна тъкан, вкл. при системни физически натоварвания;
Допълващо повлияване на целулит, мастната инфилтрация (стеатоза) на черния дроб и нормализиране функциите и обема на сърдечните, мозъчните или други кръвоносни съдове.
Препоръчителна дневна доза:
Една капсула на ден, сутрин преди хранене, с около 100 мл. течност.
За постигане на бърз ефект - два пъти по 1 капсула, сутрин и вечер на гладно, с около 100 мл. течност, заедно с приложената схема и хранителен режим.
ВАЖНО!
Всеки 7-ми, 14-ти, 21-ви и т.н. ден от приема!
Увеличаване приема на „Фемимодел” с една капсула! 
при режим 1 капсула на ден – на 2 капсули /сутрин и вечер/
при режим 2 капсули на ден – на 3 капсули /сутрин, обед и вечер/
Да не се превишава препоръчаната доза! В останалите дни се приема по една или две капсули, съгласно избрания от Вас режим.
ВНИМАНИЕ:
Увеличаването на приема с една капсула се отнася само за конкретния ден - 7-ми ден, 14-ти ден, 21-ви ден и т.н.
Продължителност на приема:
Минимално, за постигане на ефект – 20 дни. В повечето случаи е препоръчително повтарянето на този курс, до повлияване (постигане на резултати). На всеки последователно приети без прекъсване 80 бр. капсули (две кутии) се прави 10 дни почивка.
Противопоказания :
В препоръчаните дози не са установени.
Препаратът няма пристрастяващо действие. По общи съображения не би следвало да се употребява без медицинско наблюдение от бременни и кърмещи жени, и от деца под 10-годишна възраст.
Съхранение:
На хладно, проветриво, недостъпно за малки деца, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура 5-25ºС, в оригинална опаковка.
Производител: Зонафарм ООД, България.