ЕРОМАКС КАПСУЛИ 475 МГ. Х 10

цена: 15.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
1423
  • Добави

Хранителна добавка в твърди желатинови капсули.
Приложение: ЕРОМАКС Универсал е хранителна добавка, съдържаща екстракти от растения, източник на природни, биологично активни вещества с бързо действие като еротичен стимулант.
Съдейства за добро кръвообращение; 
Подкрепя сексуалните функции (общо и сексуално тонизира);
-  При мъже - за благоприятно повлияване на сексуалната дейност, за подкрепа функциите на половите органи, свързани със силата и продължителността на ерекцията, съдейства за повишаване на сексуалното влечение (либидото)
-  При жени - подкрепя функциите на женската полова система, съдейства за повишаване желанието за интимна близост и секс, спомага за постигане на хормонално равновесие.
Подкрепя дейностите на половата система и при двата пола, свързани с осигуряване на плодовитостта;
За поддържане на хормоналното равновесие и добър външен вид при лица над 45 годишна възраст;
За подкрепа на сърдечно-съдовата дейност, имунната система, работата на мускулите.
Състав в 1 капсула:
Цинков цитрат - 7,5 mg / Цинк - 15 mg    75 mg
Цветен прашец    50 mg
Жълт кантарион - стрък    50 mg
Жен - Шен - корен    40 mg
Бабини зъби - стрък    40 mg
Върбинка - стрък    40 mg
Трицветна теменуга - стрък    40 mg
Магарешки трън - цвят    40 mg
Валериана - корен    30 mg
Джинджифил - коренище    25 mg
Клинавиче - стрък    25 mg
Гинко Билоба - лист    20 mg
Помощни вещества: Стабилизатори - Силициев Диоксид (Е551) и Магнезиев Стеарат (Е572); Пълнители - малтодекстрин, микрокристална целулоза
Действия на съставките:
Цинкът е микроелемент, участващ в редица жизнено важни функции, особено свързани с хормоналната дейност, имунитета, чувствителността на сетивата и поддържане на здравето и свежия вид на кожата. В състава на предлаганата формула цинкът е под форма на органично (природно) съединение, което улеснява усвояването му и води до удължаване на действието му. Хранителната добавка действа благоприятно върху функционалното състояние (физическо и психоемоционално) и готовност към интимност и при двата пола. Не съдържа опасни за здравето или действащи като допинг съставки, а напротив натуралните съставки, включени в продукта, подкрепят хормоналното равновесие, оптимизират дейността на съдовете и съдействат за поддържане на хомеостазата (цялостно функционално равновесие) в организма.
Цветен прашец - богат на фитоестрогени (особено такива с андрогенен ефект, които повлияват благоприятно дейността на мъжката хормонална система), а също е и природен източник на аминокиселини, витамини, минерали и антиоксиданти.
Жен - Шен - подкрепя дейността на нервната система и подпомага превъзмогването на редица неблагоприятни фактори на външната и вътрешна среда (адаптогенно действие).  
Бабини зъби и Магарешки трън - подкрепят сексуалната дейност и функциите на половата система, осигуряващи сексуална възбуда.
Клинавиче - съдейства за оптимизиране на хормоналната дейност на половите органи, вкл. подкрепя сперматогенезата при мъжете.
Жълт кантарион и Валериана - благоприятно повлияват функциите на нервната система и настроението, като създават подходящи условия за сексуална близост.
Гинко Билоба и Джинджифил - съдействат за подобряване на кръвоснабдяването на органите в малкия таз, вкл. подкрепят кръвообращението в гениталната област.  
Трицветна теменуга - подпомага хормоналната дейност и е природен източник на микроелементи за организма.
Върбинка - известна с подкрепящия функциите на женската полова система ефект и съдейства за максимална сексуална чувствителност.  
Препоръчителна дневна доза:
Приема се перорално по 1 капсула с малко (100 мл.) течност, препоръчително 2 часа преди намерението за полов контакт.
За по-силен ефект - приемайте по 2 капсули с малко течност (100 мл.) с интервал между техният прием от 1 час, препоръчително 2 часа преди намерението за полов контакт.
За дълготрайно въздействие - приемайте по 1 капсула с малко течност (100 мл.), препоръчително сутрин на гладно в продължение на 2 или повече седмици.
Продължителност на приема: На всеки последователно приети без прекъсване 30 бр. капсули (3 кутии) се прави 10 дни почивка. При необходимост курсът се повтаря, до повлияване (постигане на желаните резултати).
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното /балансирано/ хранене. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. 
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. 
Да не се използва от бременни и кърмещи жени. 
Продуктът не е предназначен за лица под 18 години.
Противопоказания: Да не се употребява от лица с алергия към пчелен прашец.
Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, при температура 5-25° С. Да се пази далеч от малки деца.
Опаковка: 10 броя капсули по 475 mg 
Производител: Мирта Медикус ЕООД, България.