ЛЕНЕНО МАСЛО КАПС. 1000 МГ. Х 100 BARLEAN'S

цена: 39.90 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
45678

Най-продаваните Омега-3 капсули в Америка!
"FLAX OIL" , произведен от BARLEAN'S organic oils, е абсолютният лидер в САЩ за последните години в своята категория и присъства във всеки магазин за здравословно хранене. Всяка капсула "FLAX OIL" съдържа 100% студено пресовано нерафинирано и нефилтрирано ленено масло - последния хит в областта на диетите за отслабване и здравословния живот. 
"FLAX OIL" е носителят на престижните награди "ВИТИ" за 2005 година, присъждани за най-продаван здравословен продукт в търговската мрежа на САЩ. Наградите „ВИТИ" са учредени от "Vitamin Retailer Magazine" - специализираното месечно списание на Америка за бизнеса с хранителни добавки и натурални продукти. "FLAX OIL" притежава специален сертификат от "Quality Assurance International" - най-престижната организация, гарантираща качеството на органичните продукти в цял свят.
"FLAX OIL" e продукт, одобрен от световната програма за здравословен начин на живот и хранене MAKER'S DIET. Лененото масло в последните години в Америка и Европа се превърна в хит за здравословния начин на живот, лененото масло и въобще ленът отдавна е познат със своите уникални свойства. Всъщност може да се каже, че това е една от най-древните хранителни добавки. Още в Римската империя ленът е бил особено търсен и популярен заради своите лечебни свойства. Той е и един от продуктите, използвани и препоръчвани от Хипократ. Тъй като се произвежда и съхранява изключително трудно и има кратък живот, което го оскъпява, някои наричат лененото масло "забравеното масло". Истинските познавачи обаче знаят, че то е в категорията продукти, които трябва да имаш на всяка цена. И това съвсем не е случайно. Истината е, че заради разцвета на научните изследвания лененото масло израсна от здравословна храна до продукт, заслужаващ особено научно признание.
Коя е тайната на "FLAX OIL"?
В природата са идентифицирани два вида есенциални или незаменими мастни киселини. Незаменими са, понеже човешкият организъм не може да ги произведе сам, а ги извлича от готовата храна, която поема. Тези две полиненаситени мастни киселини са алфа-линоленова киселина (Омега-3) и линолева киселина (Омега-6). От всички познати храни лененото масло безспорно е признато за продукта с най-богато съдържание на тези жизнено важни киселини - 55 % Омега-3 и 16,7% Омега-6. Това е почти два пъти повече от съдържанието им в рибеното масло например. Тези мастни киселини са от важно значение за всички живи клетки на организма, тъй като са необходими за изграждането, възстановяването и производството на нови такива. Особено внимание заслужават Омега-3 мастните киселини. Те са градивна част на мембраните на мозъчните клетки и на ретината на очите. Проникват през плацентата и осигуряват пълноценно развитие на централната нервна система на плода. Способстват за по-доброто усвояване на калция и магнезия от клетките и по-лесното преминаване на тези минерали през клетъчните мембрани. Понижават нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта. Заедно с Омега-6 киселините способстват за адекватен синтез на простагландините и понижават агрегацията на тромбоцити в кръвта. Омега-3 киселините затрудняват действието на фермента циклооксигеназа, съответно предизвикването на възпалителни и алергични реакции. Оказват профилактично действие на онкозаболяванията, особено при хронични гинекологични заболявания.
"FLAX OIL" - универсално и уникално!
На практика "FLAX OIL" не е обикновена хранителна добавка. Технологията за извличане на всички полезни вещества в лененото семе и уникалните свойства на това растение превърнаха този продукт в спасение за хиляди хора. Много от вас са чували за това колко е полезен ленът и са консумирали семената и маслото му по различни начини. Сега "FLAX OIL" ви дава най-доброто, без никакви компромиси в качеството. Именно затова е абсолютен лидер на американския пазар. Нещо повече, "FLAX OIL" е шампион по брой на заболяванията, срещу които има универсален успех.
Срещу какво да го използваме?
Трудно е да се изброи всичко, още повече, че в последните години учените обръщат специално внимание на лена и откриват съвсем нови сфери на приложението му.
И все пак: "FLAX OIL" подобрява състоянието на кръвоносните съдове след сърдечносъдови заболявания, предпазва от развитие на атеросклероза и исхемична болест на сърцето. Помага не само да се възстанови сърдечния ритъм, но и предотвратява неговите нарушения по-късно. Това също съкращава чувствително броя на пристъпите на стенокардия и повишава поносимостта към физически натоварвания у болните.
Действа благоприятно при високо кръвно налягане.
Понижава нивото на холестерола и триглицеридите
Подпомага възстановяването при чернодробни заболявания.
Подобрява функционирането на мозъчната дейност и действа благоприятно при психични заболявания и депресии. Особено полезен е при заболявания на нервната система (умствени отклонения, болестта на Алцхаймер, нарушаване на паметта, мигрена, състояние след прекаран инсулт, разсеяност, понижаване на концентрацията на вниманието и т.н.);
Подпомага правилното функциониране на щитовидната жлеза и хипофизата.
Има уникално противовъзпалително действие, особено при възпаления и болки в ставите и артрит, възпаление на стомаха, червата, бронхите, пикочните пътища.
Стимулира зарастването на рани и изграждането на костна тъкан.
Едно от най честите приложения на "FLAX OIL" е срещу язва на стомаха и на дванадесетопръстника. Резултатите са впечатляващи.
Огромното количество Омега-3 мастни киселини във "FLAX OIL" способства за разреждането на кръвта. Като препятстват слепването на тромбоцитите, те намаляват риска от тромбообразуване и така предотвратяват възникване на инфаркт и инсулт.
Съществено подобрява функционалното състояние на главния и гръбначен мозък и очите.
"FLAX OIL" има противоалергично действие, което е особено важно за болни, страдащи от бронхиална астма. Резултатите от приемането му от деца в САЩ, страдащи от астма, са удивителни.
Приемането му редовно гарантира здрава кожа и предпазва от алергически дерматози (псориазис, екзема, невродермит и пр).
Полезен и при захарен диабет и за профилактика на усложненията от заболяването.
Помага за намаляване симптомите на подагра, пречиства кръвта.
Подпомага правилното изхранване на плода при бременност.
Редуцира случаите на рак на гърдата и дебелото черво. Терапевтичната му употреба спомага при заболявания на бъбреците.
Как се променяме с "FLAX OIL"?
Преди всичко "FLAX OIL" ни дава енергия и спомага за увеличаване на издръжливостта.
Редовното му приемане подобрява настроението и възможността за възприемане и учене. Освен това дава спокойствие и устойчивост на стрес и стресови ситуации.
"FLAX OIL" определено може да засили имунитета на човешкия организъм, което го прави особено полезен за приемане от подрастващи.
Едно от най-важните му действия е това, че намалява болката от всякакъв вид. Това го прави незаменим при хронични заболявания и травми. Именно затова "FLAX OIL" е особено търсен при ставно-артритни и мускулни заболявания. Болката намалява чувствително още в първата седмица от приемането му.
Увеличава резистентността на организма към инфекциозни заболявания.
Лененото масло е едно от най-древните и доказани средства за лечение на заболявания на простатата.
"FLAX OIL" се превърна в любимия продукт на вегетарианците.
Защо е така?
Той е единствената възможност за тях да набавят Омега-3 киселини, и то в такова голямо количество, защото другата алтернатива са само няколко вида риба.
"FLAX OIL" - МАЗНИНАТА, КОЯТО ТОПИ МАЗНИНИ!
На пръв поглед звучи невероятно, но е точно така. Именно заради това "FLAX OIL" е хит в здравословното хранене. Защото подпомага и сваля излишни килограми едновременно. Ето защо лекарите и диетолозите го препоръчват при нарушена обмяна на мазнините.
Защо отслабваме с "FLAX OIL"?
Вместо да се опитва да снабдява повече и повече тялото, подобно на ниско калоричните храни, "FLAX OIL" действа директно върху метаболизма и психологичните процеси в организма, като естествено сваля килограмите и ги поддържа на едно ниво. Както споменахме, Омега-3 киселината във "FLAX OIL" не се продуцира от човешкия организъм. Затова тялото ни постоянно се стреми да я извлича от храните, които поема. Когато тя е в недостатъчни количества, което е честият случай, този процес се засилва. Така продължаваме да "издирваме" високо калорични храни и сладко. За съжаление, по този начин получаваме много нисък процент от необходимата ни киселина.
"FLAX OIL", освен че дава необходимото количество Омега-3 и спира описаните горе процеси, засилва метаболизма в нашия организъм. Клетките му генерират много повече топлина и изгарят много повече калории. Освен това, "FLAX OIL" създава чувство на ситост за много дълго време, което го отличава от ниско калоричните храни от обичайните диети.
Нещо важно* - по време на диета Омега-3 киселините, съдържащи се във "FLAX OIL", не само способстват за по-ефективно изгаряне на подкожната мазнина, но и забавят производството на естроген, заради който се отлагат повече мазнини и се потиска използването им като гориво.
"FLAX OIL" - предимството на капсулите Лененото масло е твърде "капризно" и изисква специални грижи за съхранение. За да се предпази от гранясване, трябва да е дълбоко замразено и да се съхранява в черни опаковки, далеч от светлина и въздух. Дори черно стъкло пропуска в известна степен светлина и съкращава живота на маслото. Като добавка към храната има ограничено приложение, тъй като дори досегът с топли продукти, отнема свойствата му. Нещо повече, може да го направи вреден. Специално изработените капсули за съхранение на "FLAX OIL" избягват всички описани неудобства. Те не се нуждаят от съхранение в хладилник. Можете да ги държите спокойно на нощното си шкафче или в шкафчето с подправките. Капсулите са изключително удобни, тъй като можете да ги приемате по всяко време, без да се притеснявате да бъдете мобилни, да работите и да пътувате. За много хора специфичният вкус на лененото масло е неприятен и затова капсулите са предпочитани. Може спокойно да ползвате отворената вече кутия "FLAX OIL" в рамките на цели осем седмици без да се притеснявате за качеството на продукта.
Състав на продукта:
Ленено масло 100 капсули (1000 mg всяка) Всяка капсула "FLAX OIL" съдържа 100% студено пресовано нерафинирано и нефилтрирано ленено масло.
Препоръчителна дозировка: 3 капсули дневно (1 доза).

Съдържание в 1 доза:
Калории - 27;
Калории от мазнини - 27.
Дневна доза:
Общо мазнини - 3 g;
Наситени мазнини - 0,2 g;
Полинаситени мазнини - 2 g;
Омега 3 - 1650 mg;
Омега 6 - 480 mg;
Мононаситени мазнини - 0,5 g;
Омега 9 - 540 mg.
"FLAX OIL" притежава сертификат, че напълно отговаря на изискванията за хранене кашер, съобразени с Юдеизма.
Защо отслабваме с Flax Oil?
При повечето диети тялото ни се опитва да компенсира липсата на калории и затова поемаме повече като обем храни в стремежа си да се заситим. Затова често ефектът е дори обратен.
"FLAX OIL" обаче действа директно върху метаболизма и психологичните процеси в организма, като естествено сваля килограмите и ги поддържа на едно ниво.
"Flax Oil" на капсули за кратко време се превърна в любим продукт на активните хора, които знаят как да се грижат за своето здраве. На практика маслото може да съпътства хранителния ни режим за неограничено време и се приема и от напълно здрави хора, за да подобри жизнения им тонус. Превръщайки се в полезен навик, консумацията му може да засили имунната ни защита и да ни набавя редовно така важните мастни киселини, без които не можем. Лененото масло е продуктът, препоръчван от световноизвестната д-р Йоанна Будвиг за превенция и борба с рака. Като един от най-големите специалисти в областта на биохимията и биофизиката на мазнините, тя е номинирана седем пъти за Нобелова награда. Д-р Йоанна Будвиг открива, че лененото масло и мастните киселини в него дават необходимите съпротивителни сили и енергия на човешкия организъм да се възстанови и да преодолее раковата болест. Киселините, богати на електрони, повишават чувствително имунната защита и разграждат и отстраняват туморите и метастазите.
"Flax Oil" и въобще всички продукти на Barlean's са с доказано чист произход, който се сертифицира. Освен това изработката на продукта започва едва след поръчката, за да е максимално пресен. Този стандарт, който поддържа компанията, е допринесъл за името, което си е извоювала в САЩ и по света.
Опаковка:
100 капсули.
Производител: Barlean’s Organic Oil, САЩ.