Визилайф Омега капс, Х 30

цена: 29.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
46

Дозировка:
Препоръчва се прием по 1 капсула 3 пъти дневно при повишено кръвно налягане и повишени нива на холестерол.
При бременни и кърмещи жени максималната дозировка е до 5 капсули дневно.
Капсулите Визилайф Омега се приемат по време или след хранене.
Действие:
Визилайф Омега e специална комбинация от рибено масло и масло от крил, която действа благотворно върху сърцето и кръвоносните съдове.
Продуктът подпомага нормалната сърдечна дейност и поддържането на кръвното налягане в нормални стойности. Подходящ е за хора със сърдечно-съдови проблеми, хипертония и отклонения в сърдечния ритъм. Подходяща добавка за хора, прекарали инфаркт или инсулт, поради разреждащото кръвта действие на омега-3 мастните киселини и намаляването на риска от тромбообразуване.
Визилайф Омега благоприятства понижаването на нивата на серумните триглицериди. Спомага за поддържане на нормални нива на липидите (холестерола) в кръвта. Нормалните стойности на холестерола и триглицеридите са предпоставка за избягване на сериозни сърдечно-съдови проблеми, като инсулт и инфаркт.
Приемът на Визилайф Омега от бременни или кърмачки подобрява пренаталното и постнаталното развитие на мозъка и очите на бебето и техните функции. Продуктът специално се препоръчва на бременни жени в последния триместър и по време на кърмене. Благотворният ефект се получава при дневен прием на поне 200 mg DHA в допълнение към препоръчвания за възрастни дневен прием на омега-3 мастни киселини.
Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.