KAMAGRA® / КАМАГРА®Секс капсули

цена: 18.40 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
4646
  • Добави

KAMAGRA® / КАМАГРА®Секс капсули - 30 капсули по 800 mg

Какво представлява Камагра?
Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.
 
Какво съдържа Камагра?
Активните съставки на Камагра са 4 от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула от Камагра съдържа стандартизирани екстракти от: L-аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), женшен 150 mg, трибулус терестрис 150 mg. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.
 
Как действа Камагра?

Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.
 
L-аргинин
Подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата - увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.
 
Йохимбе
Доказано е, че увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.
 
Женшен
Засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.
 
Трибулус терестрис
Нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр, тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата - увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Притежава известен анаболен ефект.
 
Кога се приема Камагра?
Камагра е създаден и предназначен специално за мъже. С нея се постига положителен ефект при:
- овладяване на преждевременната еякулация
- задържане на ерекцията
- повишаване на сексуалната способност и либидото
- подобряване на физическата и психическата мощ
- увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите
 
Как се приема Камагра?
По 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Камагра се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.
 
След колко време да очакваме ефект?
Действието на Камагра не настъпва веднага. Препататът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.
 
Има ли нежелани ефекти?
Камагра е практически безвреден. Дори при продължителен прием не са наблюдавани нежелани ефекти.
Защо Камарга е по - специален препарат?
Камарга съдържа природни съставки и е безвреден. За разлика от него, синтетичните лекарства имат редица нежелани ефекти и дават само моментно решение, а в дългосрочен план, проблемът остава.
Камагра има научно доказан ефект и е икономически изгоден.