ПЕРМЕН табл. X 60 ВАЛМАРК

цена: 40.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
53435

ПЕРМЕН табл. X 60   ВАЛМАРК
Пермен е уникална комбинация от три високо ефективни съставки:
L - аргинин - необходим за нормалния процес на сперматогенезата. Подобрява кръвооросяването на половите органи и по този начин съдейства за качествена и продължителна ерекция. Приемът на L - аргинин от мъже с проблеми в сперматогенезата за период от 6-8 седмици, значително увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност при повечето от пациентите, което води до успешна бременност на партньорката. При други проведени проучвания е оценена подвижността на сперматозоидите и се потвърждава ефикасността на L - аргинин за подобряване на сперматогенезата.
Редовната употреба на L - аргинин подпомага плодовитостта.
Жен-шен - известен афродизиак, използван от векове за подобряване на сексуалното представяне. Благодарение на своя стимулиращ ефект върху централната нервна система, съдейства за подобряване на физическото и умственото състояние. Осигурява по-добра умствена и физическа релаксация. Оказва положителен ефект върху либидото. Клиничните проучвания с жен-шен показват подобрение в сексуалните параметри в сравнение с плацебо приемащите участници. Ефектът на жен-шен при еректилна дисфункция е налице след продължителна употреба.
Жен-шенът оказва положително влияние върху сексуалната активност и способността за ерекция.
Трабузан, бабини зъби - оказва положителен ефект върху сперматогенезата (образуване на сперматозоиди), либидото и подобрява качеството на ерекцията. Благодарение на своето положително действие, трабузанът се използва в традиционната китайска и индийска медицина, с цел подобряване на либидото и плодовитостта. Трабузанът повишава нивото на мъжкия полов хормон - тестостерон, който спомага за значително подобряване на либидото. Проведените проучвания потвърждават неговият стимулиращ ефект върху сексуалното поведение.
Комбинацията от тези три активни съставки подпомага мъжката потентност. Наблюдаваните ефекти се изразяват в подобряване на ерекцията и нейната продължителност, повишаване на плодовитостта и физическата активност.
Състав:
Трабузан (Tribulus terrestris екстракт, 40 % сапонини ) - 250 мг
L - аргинин  - 166.7 мг
Жен - шен (Panax ginseng екстракт, 27 - 30 % гинзенозиди) - 83.3 мг
 
Дозировка и употреба: Две таблетки дневно, след хранене.
Ефектът е налице след 2-3 седмична употреба.
Ефекти:
•   Удължава продължителността и качеството на ерекцията
•   Стимулира сексуалната активност и желание
•   Подпомага плодовитостта
•   Подобрява сперматогенезата
Пермен предлага решение как да съживите сексуалния си живот по естествен начин и да възвърнете загубената увереност в себе си.

Пермен е специално създаден, за да съживи и обогати сексуалния Ви живот. Пермен подобрява ерекцията. Последните проучвания показват, че повече от половината мъже над 40 годишна възраст страдат в по-малка или в по-голяма степен от проблеми с потентността. Най-честите оплаквания са вяла или краткотрайна ерекция, или недостатъчно желание за сексуален контакт. Съществуват множество фактори, които могат да повлияят върху мъжката потентност - забързаният начин на живот, ежедневният стрес, неподходящият начин на хранене. Проблемите с потентността, дължащи се на тези фактори, могат да бъдат намалени с Пермен.
Кога е най-добре да използвате Пермен?
•   Ако имате краткотрайна или недостатъчно силна ерекция
•   Ако не сте удовлетворен от продължителността на ерекцията или сексуалното представяне
•   Ако желаете да подобрите сексуалния си живот
Условия за съхранение:
Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °С
Производител: Чехия