РЕСТАВИТ МАКС ТАБЛ. Х 60+15 таблетки

+25% БОНУС

цена: 42.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
34236
  • Добави

Реставит Макс Витаголд - за движение без болка. Съдържа ефективен комплекс от най-добрите съставки в грижата за ставите – глюкозамин, хондроитин МСМ, хиалуронова киселина, колаген тип II, в комбинация с растителни екстракти от Босвелия, Джинджифил и Куркума, минералите Цинк, Манган и Бор и витамини C и D3. Реставит Макс е специална хранителна добавка, която подобрява издържливостта, мобилността, гъвкавостта и еластичността на ставите, подхранва и възстановява хрущялната тукан и облекчава болките и схващанията.

Реставит Макс Витаголд:

- Подобрява двигателните функции и устойчивостта на ставите;

Облекчава болките при дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, травми на опорно-двигателната система;

Защитава, подхранва и забавя процеса на хрущялна дегенерация;

Предпазва ставите и костите от дегенеративни промени;

Притежава мощно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.

Реставит Макс допринася за нормалното функциониране на опорно-двигателната система - стави, сухожилия, ставни връзки, кости и др.

Активни съставки:
1 таблетка съдържа: Глюкозамин 540мг, Хондроитин 210мг, Колаген тип II 40мг, МСМ 50мг, Хиалуронова киселина 3мг, Витамин С 34,4мг, Витамин Д3 1.8мкг, Босвелия 50мг, Куркума 33,33мг, Джинджифил 33,33мг, Магнезий 30мг, Цинк 1,5мг, Манган 1,5мг, Бор 1мг.

Дозировка:
по 1 таблетка 1-2 пъти дневно.

Препоръчва се приемът на Реставит Макс да продължи поне 2 месеца, след което може да се направи почивка.


Предупреждения:
Реставит Макс е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва от бременни, кърмещи жени и деца под 12г. Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Не се препоръчва за деца под 12 години.

При поява на нежелани реакции, приемът трябва да се прекрати. Странични действия не са наблюдавани при прием в посочените дози.
 

Дейстивие на активните съставки на Реставит макс:

Комбинацията от D-Глюкозамин, хиндроитин сулфат и МСМ допринася за обновяване на износената или увредена хрущялна тъкан в ставите, връзките и сухожилията и облекчава болката.

Босвелия – съдържа босвелична киселина – вещество с противовъзпалителен ефект.

Куркума – инхибира освобождаването на медиатори на възпалението, което прави възможна реакцията на възстановяване на хрущяла с помощта на хондроцити. Бързо намалява симптомите и води до прекратяване на процеса на хрущялна дегенерация.

Екстракт от джинджифил: Корените от джинджифил подпомагат функционирането на целия организъм. Допринасят за намаляване отделянето на простагландини в ставите. Подпомагат работата на опорно-двигателната система.

Магнезий: В човешкото тяло има около 25 грама магнезий, като 60% от тях са в костите, 1/4 - в мускулите, а останалото количество се разпределя по-равно в мозъка и другите ключови органи като сърцето, черния дроб и бъбреците. Участието му в клетъчния метаболизъм и енергопроизводството го прави изключително важен за нас. Необходимо е ежедневно да се приемат достатъчно количество храни, богати на този елемент, защото в тялото ни няма запаси от него.

Цинк: Участва в редица биохимични реакции и е важен компонент на някои ензимни системи. Помага за поддържане на здрави кожа, коса и нокти.

Витамин ДЗ: Свързан е с регулацията на калциевите йони в организма. Отговорен е за баланса на калций и фосфор в кръвта, допринася за минерализацията на костите и поддържане на нормална костна плътност.

Манган: Участва в изграждането на ставните хрущяли и подпомага поддържането на нормална здравина на костите. Участва и в множество ензимни системи, свързани с метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъците. Подпомага абсорбцията на витамините от група В, както и на витамин С.

Бор: Среща се главно в скелета и извънклетъчното пространство. Играе важна роля за метаболизма на калций и магнезий. Участва в поддържането на нормална костна маса. Помага за усвояването на витамин Д.

Хиалуронова киселина: Макар и в малки количества, тя е важен компонент от човешкото тяло. Най-много хиалуронова киселина се намира в кожата и стъкловидното тяло на очите. Присъствието й в ставните хрущяли е от съществено значение за тяхната гъвкавост и еластичност. Хиалуроновата киселина е основна част и на синовиалната течност, където действа като лубрикант.

Витамин С: Организмът на човек не произвежда витамин С и поради това трябва да си го набавим от външни източници. Витамин С допринася за синтеза и фиксирането на колаген в тялото. Силен антиоксидант. Участва в клетъчното дишане и повишава имунитета.

Опаковка:
Реставит Макс на Витаголд се предлага в опаковка от 60 таблетки + 15 подарък.