ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ Zeed easy

ново

цена: 63.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
340622
  • Добави

Zedd Easy е автоматичен цифров апарат за измерване на кръвното налягане с функция за засичане на аритмичен пулс.

Предимства на Zedd:
1. Голям дисплей с големи цифри;
2. Функция памет – до 90 измервания с дата и час;
3. Средни стойности на последните три измервания;
4. Засичане на аритмичен пулс;
5. Класификация на кръвното налягане.
6. 2-годишна гаранция
7. Клинично утвърден от BSH

Измервания:
1. Седнете удобно на стол. Поставете ръката си върху маса и я отпуснете, докато извършвате измерването, както е показано на фигурата вдясно или може да легнете и да направите измерването както е показано.
2. Поставете буксата на въздуховода в специалното гнездо. Поемете 3-5 дълбоки вдишвания преди измерването и се отпуснете. Не говорете и не движете ръката си.
3. Натиснете бутон и всички символи ще се появят на екрана за около 2 секунди (фиг. 1). След две кратки примигвания, на екрана ще се появи ‘0’.
4. Маншетът започва да се издува със започване на измерването, като се надува до 190 mmHg. Помпата спира надуването и налягането започва да намалява постепенно, при което се изчислява кръвното налягане и пулса на потребителя.
5. След приключване на измерването, се чува продължителен сигнал. Когато измерването е завършено, маншетът изпуска останалия въздух, докато не спадне напълно и на екрана се появат стойностите на систоличното, диастоличното налягане и пулса
6. Натиснете отново бутон , за да изключите апарата. Свалете маншета.
Нормално е да усещате маншета много стегнат по време на измерването. (Няма повод за тревога) Ако искате да спрете издуването по всяко време, натиснете отново бутон  Изчакайте най-малко три минути преди следващо измерване.
Електронният апарат за измерване на кръвно налягане ZEDD EASY измерва кръвното налягане и пулса, дори при наличие на аритмичен пулс (IHB). Когато апаратът установи неравномерно сърцебиене или прекомерно движение по време на измерването, на дисплея ще се появи. Аритмичният пулс (IHB), който се отчита, са удари на сърцето, които варират с 25% от средната стойност на всички удари на сърцето по време на измерването. Важно е да сте спокойни, да останете неподвижни и да не говорите по време на измерването.  Препоръчваме Ви да се консултирате с лекар, ако символът се появява често.

ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ РАЗГЛОБЯВАЙТЕ АПАРАТА И НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГО ПОПРАВЯТЕ САМИ!
Ремонти в гаранционен период:
Адрес на сервиз: ЮниКомс България ЕООД, София, Люлин 6, бул. „Петър Дертлиев” 90, тел. 0800 1 3456
Работно време: от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 ч.
Всички искове по тази гаранция трябва да са придружени от касова бележка за покупка.
Вносител и дистрибутор: ЮниКомс България ЕООД, бул. България 118, бизнес-център Абакус, ет. 5, София 1618, България, тел. 0800 1 3456

За допълнителна информация вижте ръководство с инструкции.