КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ Д-Р ГЕОРГИЕВ 300 мл.

цена: 19.80 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
3402
  • Добави

В  народната медицина отдавна глухарчето се счита за еликсир на живота.От древни времена корена от глухарче се използва като кафеена напитка, а по протеинова стойност тя може да се конкурира с овес, пшеница и други зърнени храни. Ефективно средство за всички видове очни проблемиЕкстрактът от корен на глухарче „Д-р Георгиев се използва за подпомагане лечението на конюнктивит, гърло и всички заболявания, свързани с колики и зачервяване. Има антивирусен ефектВъзбужда апетита, действа жлъчегоннопри хроничен запекалергични заболявания, подагра, заболявания на далака, при нефролитиаза, метеоризъм, хемороиди, панкреатит, цистит, ожулвания и недостиг на витамини. Прекрасно средство при простудни заболявания, кашлица, кожни обриви, акне, ревматизъм, проблеми на лимфната система, възпалена трета сливица, затлъстяване, захарен диабет, заразяване с хелминти. Екстрактът от корен на глухарче се използва при  анемия и умора , има тонизиращ и седативен ефект върху нервната система, нормализира съня. При проблеми на сърдечно-съдовата система и при атеросклероза този корен подобрява храненето  на сърдечния мускул. Използва се и като жлъчегонно,  леко слабително, диуретично, седативно, антипиретично, против изпотяване, отхрачващо средство.

Коренът на глухарче често се използва и от хора с онкологични проблеми, след консултация и/или препоръка от лекуващ лекар.

Продукта може да бъде закупен в аптечната мрежа.Попитайте фармацефт или лекар за какво е полезен този продукт.                   Купи онлайн виж промо пакетите

Има тонизиращ и седативен ефект върху нервната система. Използва се при анемия и умора.
Ефективно средство за всички видове простудни заболявания. Има антивирусен ефект
Подобрява храненето  на сърдечния мускул при проблеми със сърдечно-съдовата система и атеросклероза.

Предимството на ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ „Д-Р ГЕОРГИЕВ“ е, че не съдържа алкохол.

Състав : воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum), регулатор на киселинността, лимонена kиселина; консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат. Препоръчителна доза за дневен прием: 10 ml  преди хранене (закуска или обед). Препоръчителната доза от 10 ml продукт съдържа 9,99 g воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum). Една опаковка е достатъчна за 30 дни при прием на препоръчителната доза от 10 ml продукт . Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките. Преди употреба самостоятелно или в комбинация с лекраствени препарати – консултация с лекуващ, личен лекар.  Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни. 

 

Една опаковка от ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ ‘Д-Р ГЕОРГИЕВ’ 300 МЛ е достатъчна за 30 дни при препоръчителна дневна доза от 10 ml !