Витамин В12 Метилкобаламин сублитгвални таблетки Х 90 бр.

цена: 22.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
34012
  • Добави

Витамин В12 Метилкобаламин представлява специално създадена хранителна добавка, получена от неживотински източници. За поддържане на нормалното състояние на нервната система, енергийния метаболизъм и сърдечната функция.

Витамин В12 под формата на метилкобаламин – биологично активната форма на В12, притежава изключителна активност веднага след абсорбция, за разлика от други форми. 

Този водоразтворим витамин е необходим за различни жизнени процеси, като анемия, за хора на строга вегетарианска диета. Също така при определени стомашно-чревни смущения, най-често атрофичен гастрит (увреждане на стомашната лигавица), недостатъчно производство на стомашна киселина и нарушена вследствие от това резорбция на витамин В12. Действа в  подкрепа на мозъка, нервната функция и психическата устойчивост, в помощ на сърдечно-съдовата система.

Витамин В12 Метилкобаламин допринася за усвояването на желязото, нормалното кръвотворене, подпомага производството на ДНК и РНК.

Сублингвалните таблетки са бързо разтворими и с изключително висока усвояемост от организма. Изключително подходящ за вегани и вегетарианци, както и за хора с дефицит на витамин В12.

Продуктът се предлага в удобна опаковка от 90 сублингвални ( под езични ) таблетки.

*Всички продукти в онлайн магазин www.myflamee.com се предлагат само от официални и лицензирани вносители. Снабдени са с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

Съставки: (в 1 табл.) (дн.доза: 2 ч.л./ 10 ml)

Витамин В12 1000 µg 50 µg

(като метилкобаламин)

Лактоза, микрокристална целулоза, натриева кроскармелоза, растителен клас

магнезиев стеарат (лубрикант).

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: 1 таблетка се разтваря в 200 ml вода. След пълното разтваряне на таблетката, приемете 2 ч.л. /10 ml от разтвора веднъж дневно, който доставя 50 µg витамин В12.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!