НЕОФОЛИК таблетки 0.4 мг Х 90 бр.

цена: 6.20 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
6322
категория:
  • Добави

Neopholic Неофолик преди, повреме и след бременност е хранителна добавка на Neopharm, която съдържа важния витамин B9, известен като Фолиева киселина и съдейства за нормалното протичане на бременността и за намаляване на риска от аномалии при развитието на плода. В значителна степен Neopholic  намалява риска от развитието на spina bifida у новороденото, както и други вродени аномалии. 

Фолиевата киселина е водоразтворим витамин, важен пренатален нутриент за бременни и кърмачки, който поддържа здравето на майката и допринася за правилното развитие на плода по време на бременност. Фолиевата киселина спомага за регулирането на ембрионалното и зародишно развитие. Neopholic на Neopharm оказва и положително въздействие върху организма на бъдещата майка – повишава имунитета, тонизира организма и намалява нивото на стресовите хормони. Фолиевата киселина поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, спомага за нормалното кръвообразуване, действа като коензим за ДНК синтеза и повишава естественото образуване на кръвни клетки.

Неофолик  е особено полезен и за жени, склонни към анемия, както и за хора, подложени на стрес и страдащи от хронична умора и отпадналост.  За да има достатъчно количество фолиева киселина в момента на зачеването, се препоръчва приемът на Неофолик  да започне поне 1 месец преди забременяването и да продължи през първите три месеца на бременността. В случай че бременността не е планирана, започнете приема на Неофолик  веднага след като я установите.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

.