СИНКВАНОН капсули х 14 НЕОФАРМ

цена: 19.20 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
34003
  • Добави

Синкванон капсули х 14 е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение.

СИНКВАНОН представлява специална селекция от 13 пробиотични щама – лактобацили, бифидобактерии, сахаромици и спорообразуващи бацили, с висока естествена издръжливост към антибиотици, в мега доза от 100 милиарда живи клетки, която поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотична терапия

При антибиотично лечение броят на лактобацилите и бифидобактериите силно намалява.

СИНКВАНОН съдържа висока доза (94 милиарда) живи лактобацили и бифидобактерии, което води до бързо достигане на високи концентрации от полезни микроорганизми в червата.

СИНКВАНОН съдържа още специален пробиотичен щам Bacillus coagulans, който при неблагоприятни условия на средата преминава в спора, което го прави изключително устойчив на вредни влияния, например при антибиотична терапия. Освен това увеличава популацията на полезните бактерии в червата.
По време на антибиотично лечение нормалната синтеза от организма на витамини от група В намалява, затова освен пробиотичната бленда, СИНКВАНОН съдържа още комплекс от 6 витамина от група В.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА СИНКВАНОН?

При възрастни и деца над 5 години се приемат 2 капсули веднъж дневно от първия ден на антибиотичната терапия.

След приключване на антибиотичната терапия от съществено значение е приемът на СИНКВАНОН да продължи поне още 2 седмици в доза 1 капсула на ден за постигане на по-траен и сигурен ефект. Препоръчителният интервал между приема на антибиотик и СИНКВАНОН е поне 2 часа.