ДИАЛЕВЕЛ ТАБЛ. Х 60 ВАЛМАРК

цена: 27.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
14356

Уважаеми клиенти, Благодарим Ви за доверието с избора на висококачествения продукт Диалевъл. Диалевъл е комбинация от активни субстанции, създадена от доказани в областта на метаболитните заболявания специалисти. Оказва благоприятен ефект върху нивото на кръвната захар и съдейства при някои усложнения, причинени от диабет - нарушена сетивност, изтръпване, мравучкане на крайниците. Диалевъл е подходящо допълнение към хранителния режим на диабетици и хора с нарушен глюкозен толеранс. Използването на продукта е подходящо и при хора с наднормено тегло, тъй като подпомага процеса на отслабване.
Една от основните съставки Диалевъл е алфа липоевата киселина, известна със своя силен антиоксидантен ефект и защитно действие върху нервната тъкан. Тя оказва благотворно влияние при диабетна невропатия, която засяга 40 - 90 % отхората, страдащи от диабет и се изразява с болка, тръпнене, мравучкане, нарушена сетивност на крайниците.
Алфа липоевата киселина притежава два важни благоприятни ефекта - спомага да се стабилизира нивото на кръвната захар, а като силен антиоксидант допринася да се намали количеството на вредните свободни радикали в тялото, които се образуват в резултат на повишеното ниво на глюкоза в кръвта.
Алфа липоевата киселина оказва положително влияние и върху регенерацията на чернодробните клетки. Включените в Диалевъл канела и органично свързан хром допринасят за регулиране нивото на кръвната захар.
Хромът подпомага транспортирането на глюкозата до клетките, като по този начин допринася да се поддържа по-ниско ниво на глюкоза в кръвта.
Канелата подобрява глюкозния метаболизъм и влияе благоприятно върху нивото на холестерола и мазнините в кръвта.
 
Състав:
Количество в една таблетка:
Алфа липоева киселина    200,0 mq
Канела (Cinnamomum cassia)    55,6 mq
Хром    60,0 uq
Помощни вещества: Дикалциев фосфат, целулоза, кроскармелоза, хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, оцветител -железен окис, силиконов диоксид, магнезиев стеарат.
 
Дозировка:
1 - 2 таблетки дневно, приети с повече вода.
 
Ефекти:
• Съдейства за регулиране нивото на глюкозата в кръвта
• Благоприятно повлиява симптоми, характерни при някои усложнения в резултат на диабет като: болка, нарушена сетивност, мравучкане или изтръпване на крайниците
• Оказва положителен ефект при диабетици, хора с нарушен глюкозен толеранс и свръх тегло
• Подходящо допълнение към диетите за отслабване
 
Мнение на специалиста:
Ефективността на Диалевъл е оценена от професионалното мнение на д-р Милан Квапил, водещ чешки специалист по проблемите на диабета, главен лекар в Клиниката по вътрешни болести в университетската болница в Мотол и Втори Факултет по медицина на Карловия университет в Прага.
Продуктът съдейства по благоприятен начин за понижаване нивото на глюкозата и регулиране налипидните нива. Диалевъл е подходящо допълнение към лечението на пациенти с нарушен глюкозен толеранс, гранична глицемия на гладно и с други прояви на метаболитен синдром."
 
Предупреждение:
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.Диалевъл може да причини понижаване на нивото на глюкозата в кръвта. С оглед на това, се препоръчва преди употребата му консултация с лекар и редовно отчитане нивата на кръвната захар (особено в началото).
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да се съхранява на тъмно и сухо място, при температура под 25 °С.