Сендо Адванс 3 електронен апарат за кръвно налягане +подарък оксиметър

ново

цена: 149.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
9221

Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.

HIRA технология показва 4 нива на риск, в зависимост от честотата:

Ниво 0: Няма индикация
Ниво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно.
Ниво 2: Високо – Бъдете предпазливи. Обърнете внимание на стойностите.
Ниво 3: Опасно – Обърнете внимание на стойностите.

Стандартният маншет за SENDO ADVANCE 3 е за бицепс с обиколка 22-32 см. При нужда от маншет с различен размер, той ще бъде доставен в замяна на стандартния без допълнителни разходи.

Допълнителна информация за гаранцията, употребата или характеристиките на продукта може да бъде получена чрез формата за контакти или на телефонен номер 0800 13456.

промо пакет :

  • Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Advance 3
  • Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
  • Инструкция за употреба на български език
  • Батерии (4xAA)
  • Адаптер за включване към ел. мрежа
  • Удобна чанта за съхранение
  • Гаранционна карта

Sendo Advance 3 се продава със стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32см. Към стандартната поръчка на апарата от падащото меню по-доло можете да добавите и втори по-голям маншет (32-45см.), като доплатите стойността му или да замените стандартния с по-големия безплатно.

Сега в промо комплект с оксиметър! Пулсоксиметърът е устройство за проверка на насищането с кислород (SpO2) на кръвта и честотата на пулса. Той е малко, компактно и надеждно устройство за наблюдение на физиологичните показатели. Оксиметърът разполага с OLED дисплей, работи с две батерии AAA.