ИМУНОБОР КИДС АКТИВ КАПСУЛИ Х 30

цена: 18.90 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
454
  • Добави

Imunobor Kids Activ VGcaps допълва решението за имунитета на всяко дете, като заема своето място при остри инфекции за нашите пациенти в училищна възраст.
Повишената заболеваемост в детски колективи и особено в училищата, поставя детската имунна система пред сериозно изпитание. Още при първи симптоми на вирусна инфекция ние целим активиране антивирусното действие на имунната система, за да се предотвратят вторичните усложнения, каквито са бактериалните инфекции, тежкото и продължително протичане на заболяването и рецидивите. 

Imunobor Kids Activ VGcaps е с повишена ефикасност чрез тройна комбинация от високи количества природни съставки за детската имунна система - бета глюкан 150 мг, витамин C 80 мг и екстракт от пурпурна ехинацея 40 мг. Imunobor Kids Activ VGcaps повишава броя и активността на макрофагите, неутрофилите и NK клетките. Стимулира отделянето на цитокини и ускорява процеса на антиген-презентиране. Постига се бърза и висока активност на специфичния имунен отговор чрез T и B лимфоцитите. T цитотоксичните клетки (Тc) ерадикират инфектираните клетки и вирусите. B лимфоцитите се трансформират в плазматични и повишават отделянето на имуноглобулини. Стимулира се отделянето и на секреторния имуноглобулин А (sIgA). Не на последно място Imunobor Kids Activ VGcaps възстановява баланса между Т хелпер 1(Th1) и Т хелпер 2 (Тh2) и оказва антиалергичен ефект. Следователно Imunobor Kids Activ VGcaps  осигурява следните ефекти, особено важни при остри инфекции и боледуване – бърз и мощен антивирусен ефект, имуностимулиращ и антиалергичен. Има данни и за допълнителни ефекти на съставките на Imunobor Kids Activ VGcaps – синергизъм с антибиотици, общоукрепващ и тонизиращ ефект.

Imunobor Kids Activ VGcaps e подходящ за приложение в 3 групи индикации - по време на боледуване – остри инфекции и други заболявания, при алергии и за зарастване на рани!

Прием: Imunobor Kids Activ VGcaps се приема по следната схема:
Деца до 12 години - по 2 капсули дневно;
Деца над 12 години - по 3 капсули дневно.
За максимален ефект Imunobor Kids Activ VGcaps трябва да се приема на гладно!
Минималната продължителност на приема е 3 месеца.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Борола, България.