ХЕПАТОКОНТРОЛ СЛИМ 30 Таблетки ПРОМО ПАКЕТ 1+1

промо пакет 1+1

цена: 13.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
3060004
  • Добави

Активни съставки:

Холин - среща се в естествен вид в човешкото тяло - във фосфолипидите, изграждащи клетъчните мембрани. Допринася за нормалната дейност на черния дроб.
Екстракт от листа на Артишок - подпомага функциите на стомашно-чревния тракт и има детоксикиращо действие. Стимулира отделянето на храносмилателни сокове. Подобрява чревния комфорт и влияе благоприятно върху здравето на черния дроб.
Екстракт от корени на Цикория - подпомага храносмилането и поддържа черния дроб здрав.
Екстракт от Куркума - предотвратява натрупването на мазнини.

Екстракт от листа на Йерба Мате - допринася за разграждане на мазнините и поддържа теглото в нормални граници.

Състав:    В 6 таблетки (дневна доза):
L-орнитин-L-аспартат    600 мг
Холин    210 мг
Екстракт от Артишок (листа)
(Cynara scolymus)    150 мг
Екстракт от листа на Йерба Мате
(IIex paraquariensis)    150 мг
Екстракт от Цикория (корен)
(Cichorium intybus)    60 мг
Екстракт от Куркума
(Curcuma longa)    60 мг

Съставки: целулоза (пълнител), L-орнитин-L-аспартат, холинов тартарат, дикалциев фосфат (пълнител), екстракт от листа на Артишок, екстракт от листа на Йерба Мате, хидроксипропил метилова целулоза (глазиращ агент), екстракт от Куркума, екстракт от корен на Цикория, магнезиеви соли от мастни киселини (глазиращ агент), титаниев диоксид (оцветител), хидроксипропилова целулоза (глазиращ агент), пчелен восък и палмов восък (глазиращи агенти).

 

ХЕПАКОНТРОЛ СЛИМ ТАБЛ. Х 30/HEPACONTROL SLIM TABL.X 30+30

Начин на употреба:

Приемайте по 6 таблетки дневно. Поглъщайте ги цели с достатъчно количество вода. Продуктът трябва да се приема след хранене


Внимание: Не използвайте при наличие на алергия към някоя от съставките на продукта, по време на бременност и кърмене. Съблюдавайте препоръчителния дневен прием. Добавката не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранение: В оригиналната опаковка, на защитено от светлина и влага място, далече от деца, при температура под 25 градуса.

Опаковка: 30 таблетки.+30 ПОДАРЪК