НеоМагни крампи таблетки Х 50

ново

цена: 12.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
11320

Хранителна добавка

50 таблетки

Магнезий + Витамин B
Калий

натурален магнезий

+ допълнителни съставки                                                                                                                                    

Съставките на продукта подпомагат:

поддържането на нормалната мускулна функция

 

Състав

2 таблетки

Магнезий

60 mg (16%)*

Калий

300 mg (15%)*

Витамин B6

1,4 mg (100%)*

*% референтна стойност за прием

Магнезий и витамин B6 допринасят за поддържането на нормален енергиен метаболизъм.

Магнезий и калий подпомагат поддържането на нормалната функция на мускулите.

Указания за употребаВъзрастни: 1 таблетка 2 пъти на ден. Продуктът трябва да се приема по време на хранене или след хранене и да се поглъща с вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното хранене и здравословният начин на живот са важни за Вашето здраве.

Противопоказания:

Алергия към някоя от съставките на продукта. Противопоказанията включват пептична язва и стомашно-чревна свръхчувствителност. Пациенти, страдащи от заболявания на бъбреците и кръвообращението, трябва да се консултират с лекар преди употребата на този продукт. Препоръчва се повишено внимание при употребата на този продукт заедно с други витаминно-минерални продукти и лекарства, съдържащи магнезий. По време на бременност и кърмене, решението за употреба на този продукт трябва да се вземе след консултация с лекар.

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура под 25°C. Да се защитава от светлина и влага. Да се държи на място, недостъпно за малки деца. 

Състав: калиев глюконат, магнезиев карбонат, пълнител: целулоза, глазиращ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, пълнител:силициев диоксид, пиридоксин хидрохлорид.