ОСТЕО ДИАМАНД кап.х 60 броя -ЗОНАФАРМА

ново

цена: 25.90 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
220033
категория:
  • Добави

Състав:

За 1 капсула:

За 2 капсули: максимален дневен прием

Глюкозамин сулфат

150 mg

300 mg

Хидролизиран Колаген Тип II

100 mg

200 mg

Босвелия (Boswellia serrata - extr.;

65% босвелиеви киселини)

100 mg

200 mg

Зеленоуста мида – екстр.(Perna canaliculus extr.)

70 mg

140 mg

Хиалуронова киселина

10 mg

20 mg

Зеленоуста мида - ценен източник на вещества, които играят основна роля в здравето на костите и ставите. Екстрактът е богат на различни минерали, незаменими аминокислени, гликопротеини, както и на супер полезните омега 3 мастни киселини ЕРА И DHA. Ползите от употребата на екстракт от зеленоуста мида за здравето са безброй, но най-важно е да се отбележи силното противовъзпалително действие, което облекчава болките и възстановява увредените стави. Тази ценна съставка гарантира 100% сигурно действие на продукта. Екстракт от новозеландска зеленоуста мида е горещо препоръчван от ортопеди и ревматолози  в целия свят.

Босвелия – мощно противовъзпалително средство. Екстрактът допринася за облекчаване на силните болки и действа протективно върху ставите, като блокира ензимите, които са отговорни за рушенето на ставния хрущял.

Колаген – един от основните компоненти на съединителната тъкан, която изгражда мускули, сухожилия, връзки и кожа. Употребата му като хранителна добавка подпомага синтеза му, намалява възпалението и облекчава болките при шипове и артроза.

Глюкозамин сулфат -обикновено се намира в ставния хрущял. Той действа като естествен лубрикант и омекотява триенето и натиска върху ставата при движение, с което забавя износването на ставния хрущял.

Хиалуронова киселина – способността ѝ да задържа влагата и да увеличава синовиалната течност я правят незаменимо средство във всяка терапия за костно-ставно здраве.

 

Прием- Възрастни по две капсули дневно приемани след хранене.