ОМЕГА-3 КИДС дъвчащи капсули х 30 -Витаголд

ново

цена: 23.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
3366807

Витаголд препоръчва продукта за ежедневен прием при деца над 3-годишна възраст с цел подсилване на имунитета, набавяне на жизнено важни вещества и подобряване на цялостното състояние на организма. Комбинацията от Омега 3, Витамин D и Витамин Е действа като превенция срещу болести и зарази.

Ако детето ви е с нисък имунитет, в следствие от скорошни заболявания или дефицит на различни важни витамини, направете правилното решение и поръчайте добавката Омега 3 Kids още сега. Гарантирайте сигурност на малките герои, като им помогнете да устоят на болестите и вирусите по естествен и здравословен начин.

 

децата могат да бъдат придирчиви, когато става въпрос за хранене. Голяма част от тях не обичат да ядат риба, а някои са алергични към нея. Възможно е също така да изпитвате трудност при получаването на адекватни количества Омега 3 от вегетариански или веган кухни. Забравете за трудните рецепти и скъпите продукти, защото Витаголд ви предлага най-доброто решение при качественото хранене на децата. Омега 3 Kids съдържа ефективна комбинация от активни съставки, осигуряващи важни вещества за здравето и имунитета ден след ден.

Всяка капусла съдържа следните вещества и количества:

  • BioPure DHA® – 500 mg
  • Омега 3 ненаситени мастни киселини- 150 mg
  • Включително окозахексаенова киселина (DHA )- 119mg
  • Включително Ейкозапентаенова киселина (ЕРА) – 31mg
  • Витамин Е – 2.5 mg – алфа ТЕ
  • Витамин Д – 2.5 µg

комбинацията от тези важни съставки прави продуктът изключително полезен за ежедневен прием. С него децата ви си осигуряват нужното количество вещества за деня, които подпомагат развитието на всички процеси в тялото.

Омега 3

В състава на Омега 3 Кидс, BioPureDHA e рибено масло, което се преработва по специален начин, без мирис на риба и ултра пречистено от тежки метали. Рибеното масло е извлечено от стриктно селектирани части на риба тон, за максимална чистота и качество. BioPureDHA е богато на омега ненаситена мастни киселини, вкючително полезните докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (EPA).

Докозахексаеновата киселина (DHA), като една от най-застъпените мастни киселини в мозъка, допринася за поддържане на нормална структура и функция на нервната система и спомага за нормално зрение. EPA също е важна за нормалното развитие на детския организъм, като в Омега 3 Кидс, DHA и EPA са в оптимално съотношение и баланс. По този начин, EPA подпомага когнитивните функции, социалното, емоционално и поведенческо развитие, както и способностите за научаване при децата. DHA и ЕPA имат благопрятно въздействие през всички периоди от развитието на детския организъм. Пренаталния прием на DHA допринася за нормалното развитие на нервната система на плода, което прави Омега 3 Кидс подходящ за прием и по време на бременност.

Доказано е, че омега 3 влияе и върху поведението и способностите им за обучение в дългосрочен план. По-нови изследвания разкриват, че при деца с дислексия, диспараксия, синдром с дефицит на вниманието и аутизъм, мастните киселини Омега 3 имат положителен ефект и подобряват състоянието им.

Витамин D

Познат още като „слънчевият витамин“, Витамин се набавя най-лесно от слънчевите лъчи. Той помага на организма да се пребори с вирусни зарази като настинки и грип, както и благоприятства поддържането на здрави кости и зъби. Действието му предпазва от различни болести и спомага за повишаване на имунитета.

Витамин Е

Този витамин е силен антиоксидант, имащ ключово участие при процесите на половото съзряване и осигурява правилното функциониране на мускулната и нервната система на детето. Храни, богати на Витамин Е са ядките, семената и някои растителните масла. Най-високо количество от него се съдържа в пълнозърнестите храни като зеленчуци с листа, моркови, патладжана, къпини, боровинки и авокадо. В случай, че хранителният режим на детето не е богат на Витамин Е, дефицитът му би довел до неприятни здравословни проблеми. Осигурете на децата си нужната доза витамини с хранителната добавка „Омега 3 Kids“.

Едно от главните действия на Омега 3 спомага за правилното когнитивно развитие на детето. Според проучване на световно ниво децата, хранени с богати на Омега 3 киселини, показват по-добра координация на ръцете и очите, както и повишени социални умения.

 

хранителната добавка е под формата на дъвчащи капсули. Препоръчителният дневен прием е 1-2 дъвчащи капсули. Капсулите да се сдъвчат добре или да се изчака да се разтворят в устата.

Странични ефекти: Не са наблюдавани в посочените дози. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и прохладно място, при температура под 25ºС, далеч от деца.