ЛИВЪР ДЕТОКС ТБ.х 30 -Витаголд

ново

цена: 9.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
3321003
  • Добави

Ливър Детокс съдържа всички необходими съставки, подпомагащи здравето на черния дроб и неговото правилно функциониране, спомага за пречистване на организма от токсини.
Действа като превенция срещу чернодробните болести и същевременно помага на органа да работи нормално в стресовите за него ситуации. Насърчава детоксикацията на организма, прочистването на кръвта и регулиране на метаболизма на мазнините
Ливър Детокс предназначен за всички хора, които имат нужда от възстановяване на чернодробните процеси, имат заболявания, свързани с черния дроб или пък приемат лекарства, отразяващи се зле на здравето му, спортисти.

Подходящ за:
Възрастни и деца над 12 години

Активни съставки:
Екстракт от бял трън 150 мг
Витамин С 20 мг
Витамин Е 3 мг
Витамин В10,275 мг
Витамини В2 0,35 мг
Витамин В6 0,35 мг
Фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина) 50.00 µg
Биотин 12.50 µg
Ниацин 4.00 mg NE
Пантотенова киселина 1.50 mg

Дозировка:
По 1 таблетка дневно с вода, 30 минути преди хранене

Предупреждения:
Ливър Детокс е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
При проява на странични реакции се консултирайте с лекар и прекъснете приема.
При бременност се препоръчва консултация с личен лекар преди приемането на продуктът.
Не се препоръчва употребата от деца под 12-годишна възраст и кърмачки.

Съхранение:
Да се съхранява в оригиналната опаковка на сухо място, недостъпно за деца.

Опаковка:
30 таблеткиДействие на активните съставки:

Белият трън е богат източник на силимарин – биофлавоноид, който допринася за нормалното функциониране на черния дроб. Силимаринът има силно изразени антиоксидантни свойства, като подпомага сложните метаболитни процеси в клетките на черния дроб и допринася за неговите детоксикиращи функции.
Витамин С и Е имат силно влияние, както върху пречистването на организма, така и върху цялото му здравословно състояние. Недостигът на Витамини С и Е може да доведе до проблеми с главните органи в човешкото тяло един, от които е черният дроб.
Витамин B1 има влияние при изграждането и регенерирането на черния дроб, разграждането на хранителните вещества, както и в преобразуването на кръвната захар в енергия. Това повишава тонуса и дневната активност.
Витамин В2, познат още като рибофлавин,  участва в разграждането на хранителните вещества, както и има роля в липидната обмяна. Той спомага за производството на червените кръвни телца и по този начин съдейства за движението на кислородните молекули в кръвта.
Витамин B6 помага за усвояването на аминокиселините в тялото, както и има благоприятен ефект при синтеза на хемоглобин и транспортирането на кислород до всеки един орган в човешкия организъм. Нездравословният начин на живот и приемът на големи количества алкохол или лекарства може да доведе до намелени количества на витамин В6, което води до нарушения в чернодробните функции.
Фолиевата киселина е важна за пречистването на черния дроб и е изключително полезна при бременните жени.
Биотинът, познат още като витамин B7, допринся за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за поддържането на нормално състояние на нервната система, лигавиците, кожата и косата.
Ниацинът спомага за нормална функция на нервната система и психичната функция. Допринася за нормалното функциониране на метаболитните процеси и производството на енергия.
Пантотеновата киселина допринася за нормалния синтез и метаболизъм на стероидни хормони, витамин D и някои невропредаватели. Спомага за нормалната умствена дейност и намаляване чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното протичне на метаболитните процеси и производството на енергия.