КОРИОЛУС МРЛ - имуномодулатор

цена: 43.50 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
565

Tрадиционно Coriolus versicolor се използва като имуномодулатор, за облекчаване на симптомите при синдром на хроничната умора и болезненост в мускулатурата. Съдържащият се в Кориолус МРЛ полизахарид пептид повишава качеството на живот и укрепва имунната система на пациенти с рак на гърдата, белия дроб, хранопровода, стомаха, яйчниците и маточната шийка. Препоръчва се като допълваща терапия при лечението на рак.Облекчава симптомите при химиотерапия и радиотерапия, действа позитивно за балансиране на имунната система и защитава и предпазва от генитални вирусни инфекции

 

Състав: 

Coriolus versicolor (биомаса)-500мг, Малтодекстрин -200мг, Амид-25мг, Силициев диоксид -15мг, Растителен магнезиев стеарат -3.5мг Кориолус-МРЛ не е екстракт, а съдържа мицел и млади плодни тела, отглеждани при стерилни условия за биомаса.

 

Начин на употреба:

6 таблетки дневно (по 3 таблетки сутрин и вечер 30 минути преди хранене) за период от 16 седмици. Ако е необходимо да се продължи приемането на добавката, обикновено дозата се намалява до 3 таблетки дневно сутрин, като периодът е в зависимост от нуждите на пациента. Подходящ за вегетарианци.

 

Взаимодействия, противопоказания и странични действия:

Бременност и кърмене - задължително се консултирайте с лекар, преди да започнете приема.

Ако приемате широкоспектърни антибиотици, прекъснете приема на Кориолус-МРЛ, и възобновете след спиране на лечението с антибиотика.

Счита се, че няма противопоказания за приемането на Кориолус-МРЛ независимо от пола и възрастта.Въпреки това, използването му може да бъде противопоказно при пациенти, страдащи от автоимунно заболяване или след трансплантация на костен мозък.

В 2-5% от случаите може да се наблюдава диария. Ако тя продължи повече от 3 дни, необходима е лекарска консултация.

Този продукт не е заместител на разнообразното хранене. Да не се приема заедно с широкоспектърни антибиотици.