АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг. X 60 Доктор Грийн

цена: 29.80 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
5466
  • Добави

Предназначение:

АМИГОС В17 100 МГ Х 60 КАПС. HEALTH AID е хранителна добавка, съдържаща екстракт от кайсиеви ядки, съдържащи 100% естествен Амигдалин. Най-високата му концентрация се намира в кайсиевите костилки. Действието на продукта се изразява в унищожаване на дефектните клетки, без да оказва неблагоприятен ефект върху здравите клетки в тялото. 

АМИГОС В17 100 МГ Х 60 КАПС. HEALTH AID е подходящ за употреба след прилагане на традиционна химио и лъчетерапия. Препоръчва се за хора, диагностицирани със злокачествени заболявания или с тежка фамилна анамнеза за онкологични заболявания.

Витамин В17 се намира в над 1200 растения, най-вече в семките на кайсии, праскови, сливи и ябълки. Представлява естествен химиотерапевтичен агент и диглюкозид с цианиден радикал, който е силно “био- достъпен”. Това означава, че преминава през клетъчната мембрана и така бързо достига висока вътреклетъчна концентрация.

Раковите клетки от всеки тип са трофобласти, т.е. съдържат ензима бета-глюкозидаза, който е отключващият ензим. Когато  В17 влезе в контакт с ензима бета-клюкозидаза се разпада до 2 молекули глюкоза, една молекула бензалдехид и една молекула хидроген цианид. В тялото, само и единствено раковите клетки  съдържат този ензим и то в изключително големи количества. Хидроген цианидът трябва да се формира, той не съществува в свободно състояние в В 17. Само ензимът бета-глюкозидаза е способен да произведе хидроген цианид от В17. Ако в тялото няма ракови клетки, няма и бета- глюкозидаза.

 

Нормалните клетки в тялото съдържат ензим – роданаза,  който неутрализира амигдалина В17. Този ензим не позволява на В 17 да отдели цианид, а само да служи като енергия за здравите клетки.  При отсъствие на роданаза,  амигдалинът В 17 се активира и отделя силно токсичните цианид и бензалдехид вътре в раковата клетка, водейки до нейното унищожение. По този начин умират само раковите клетки.

Начин на употреба:

АМИГОС В17 100 МГ Х 60 КАПС. HEALTH AID се употребява по следната схема:

През първите 21 дни се приема максимална доза - 2 капсули, 2 пъти на ден, след хранене.

През останалите 3 месеца се приема като поддържащо средство - 2 пъти на ден по 1 капсула.

Съдържание в 1 капсула:
 
Амигдалин - 100мг