Купидон Таблетки за твърда и продължителна ерекция опаковка Х 2 бр

цена: 18.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
254002
  • Добави

Купидон е уникален продукт, специално създаден за всички двойки, които искат да съживят страстта във връзката си. Въпреки че продуктът е създаден специално за мъже, неговите полезни свойства се отразяват на изцяло на вашата връзка. Продуктът съдържа съставки натурални билкови съставки и по скоро уникална патентована бленда CLERECT-100. Cupidon засилва ерекцията, удължава акта и повдига самочувствието.

ЗАЩО Купидон?

Cupidon е висококачествен секс стимулант за мъже. Не е учудващо колко бърз и сигурен е ефектът на този продукт – той е разработван години наред, като върху него са проведени многобройни изследвания. Купидон таблетки е най-добрата формула за мъже, които искат да подобрят качеството на сексуалния си живот. Край на срама и на ниското самочувствие – Купидон  е тук за да ви помогне!

КАК РАБОТИ СЕКСУАЛНИЯТ СТИМУЛАНТ Купидон?

Много клиенти вече са опитали невероятния Купидон  за да подобрят своето либидо. Продуктът позволява на мъжете да се насладят на по-силни и дълготрайни ерекции, когато пожелаят. Вече няма защо да се притеснявате, че няма да успеете да получите ерекция. Това ще ви осигури самочувствието и увереността от които имате нужда. Освен това, вашите половинки също ще бъдат очаровани от ефекта на Cupidon!

Cupidon съдържа комбинация от активни съставки, които са специално подбрани за да увеличат нивата на тестостерон и да подобрят кръвообръщението в пениса. Това става посредством разширяване на кръвоносните съдове. Резултатът е по-силни ерекции и повишено желание за секс.

 

КОГА ДА ПРИЕМАТЕ КУПИДОН ?

Хапчето е формулирано да се приема 30-40 минути преди сексуален контакт. Ако желаете да се представите наистина добре и да не се налага съседа да ви върши работата се възползвайте от тази уникална таблетка.

Интересното на прадукта е, че няма проблем ако сте употребили алкохол, за разлика от другите продути на пазара, Купидон таблетки имат същия ефект дори да сте консумирали алкохол.

КАКВО СЪДЪРЖА ПРОДУКТЪТ?

Купидон е уникален продукт, който съдържа комбинация от билкови екстракти и аминокиселини, комбинирани в еретилната бленда clerect-100 част от съсавките в тази бленда са:

  • L-Argine HCL: това е аминокиселина, която се преобразува в азотен оксид и води до разширяване на кръвоносните съдове. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в интимните части.
  • L-Citruline: друга аминокиселина, която също подобрява циркулацията на кръвта към пениса.
  • Екстракт от корен на Мака: това перувианско растение има енергизиращ ефект, като същевременно стимулира сексуалното желание.
  • Глог: се използва за лекуване на сексуални проблеми, като основното му свойство е увеличаването на кръвта към интимните части.

Други съставки в Купидон са екстрактът от черен пипер и още съставки които постигат този уникален ефект.

Ако търсите продукт, който да подобри сексуалния живот на вас и на вашата партньорка, опитайте Купидон ! Той е лесен за консумация и може би е точното нещо от което имате нужда за да подобрите сексуалния си живот.