БАБИНИ ЗЪБИ ЕКСТРАКТ 300 МЛ.Д-р.Георгиев

цена: 18.60 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
352222300
  • Добави

Лечебното растение Бабини зъби неслучайно е наречено Българското чудо. Благодарение на климата, характерен за страната ни, билката Трибулус Терестрис е с доста високо съдържание на сапонини, алкалоиди, флавоноиди, гликозоди и рутин. Тези компоненти правят екстракта изключително ефективен. Неговият благоприятен ефект върху различни системи и органи е известен от векове и е неоспоримо доказан. Активната съставка на продукта спомага за редуциране нивата на лошия холестерол и балансиране на липидната обмяна, съдейства за облекчаване на симптомите при ошипяване и болезнени стави, подпомага зарастването на упорити рани, подобрява имунитета и се справя успешно с някои инфекции. Едно от най-популярните й действия засяга ендокринната система и е свързано с увеличаване синтеза на лутенизиращ хормон. Ето защо, екстрактът от бабини зъби е известен като естествен афродизиак. Повишава тестостерона при мъжете и на естрогена при жените, увеличава честотата на половия акт, действа облекчаващо при менструални болки. Особено подходящ е при активно трениращи, помага растежа на мускулите и подпомага възстановяването след тренировка.

Активни съставки:
Сапонини: повлияват на растежа на мускулите, повишават силата и издръжливостта и помагат за възстановяване след усилени тренировки.
Алкалоиди: азотосъдържащи органични съединения, влияещи позитивно върху функциите на централната и вегетативната нервна система.
Флавоноиди: действат в човешкия организъм като антиоксиданти.
Гликозиди: принадлежат към най-големите групи биологично активни съединения, които имат разнообразна структура и широко приложение. Един от тях е рутинът. Благодарение на тях растението оказва стимулиращо въздействие върху органите и зоните с проблеми.
Състав:
Воден екстракт от трибулус терестрис (бабини зъби), регулатор на киселинността, лимонена киселина, консерванти - калиев собрат и натриев бензоат.

Съдържание:                                                      в 10 ml   /  в 20 ml
Бабини зъби (екстракт) (Трибулус терестрис)    9,99 mg / 19,98 mg
Начин на употреба:
Пийте по 10 ml до 20 ml преди хранене (закуска или обед).

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарство.
Не използвайте като заместител на пълноценното и разнообразно хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Ако сте бременна или кърмите, преди да използвате екстракта, се консултирайте с медик.
Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди да го ползвате.
Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст.
Не приемайте продукта, ако проявявате алергия към някоя от съставките.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място.
След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

Опаковка:
300 ml