Диас Колаген Сашета за кости и стави х30 броя

цена: 43.90 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
3354882
категория:
  • Добави

ДИАС КОЛАГЕН /  сашети описание:

Колагенът е най-често срещаният протеин в човешкия организъм - основен компонент на ставите, хрущялите, костите, сухожилията, кожата и съединителната тъкан. Тялото ни го произвежда само по естествен начин. Процесът, обаче, се забавя в средата на 20-те години и спира, когато навършим 50 - 60 години.
Диас Колаген подпомага поддържането на естествената структура на хрущялите, костите, връзките и сухожилията в тялото, способства за увеличаване подвижността и гъвкавостта на ставите. Той е подходящ както за спортисти и хора с повишено натоварване на ставите, така и за индивиди в напреднала възраст. 
Диас Колаген представлява водоразтворима напитка с натурален аромат. Осигурява максималната доза от синергично действащи колагенни пептиди. Съдържа уникалната комбинация Quattro complex с балансирано съотношение на колаген тип I, II, III и естествен колаген. Уникалността на продукта се състои в качеството на колагенните пептиди от тип I и III във всяка доза и в синергичното им взаимодействие с колаген тип II.

ДИАС КОЛАГЕН / сашети дозировка:

Вземайте по 1 саше дневно. Съдържанието се изсипва в чаша, добавя се 150 ml вода със стайна температура, разбърква се и се изпива.

ДИАС КОЛАГЕН /  сашети състав в едно саше:

Колаген хидролизат I, III - 10 000 mg;
Колаген хидролизат II - 30 mg;
Натурален колаген II - 20 μg;
Витамин С - 100 mg (125% ПДП);
L-левцин - 50 mg;
Бромелаин 1200 GDU/g - 10 mg;
Витамин Е (а-ТЕ) - 6 mg (50% ПДП);
Хиалуронова киселина - 2 mg.

Активни съставки:
Колаген хидролизат I - най-разпространеният тип колаген в организма, който се среща в сухожилията, лигаментите, костите, дермата, обвивките на органите и свободната съединителна тъкан;
Колаген хидролизат II - среща се в клетъчната матрица на ставния хрущял;
Колаген хидролизат III - подобен на колаген тип I, образува мрежа, която осигурява подкрепа на меките тъкани;
Натурален колаген: Неденатуриран колаген (в естествена форма);
Витамин С: допринася за образуването на колаген за нормалната функция на хрущялите и костите;
Витамин Е: Защитава клетките от оксидативен стрес;
Хиалуронова киселина: представлява един от основните компоненти на извънклетъчната матрица и е важна част от съединителната тъкан и синовиалната течност.

Други съставки: регулатор на киселинността: лимонена киселина, натриев хидрогенкарбонат; овкусител: нар; подсладител: сукралоза; оцветител: цвекло.