Самбумил Стронг 450 мг х30 капсули

ново

цена: 17.50 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
6522255001
  • Добави

САМБУМИЛ СТРОНГ капсули * 30

Предназначение:
Самбумил Стронг е продукт, предназначен за профилактика на грип и вирусни инфекции, оказва благоприятен ефект при висока температура, втрисане и мускулни болки. Той представлява уникална комбинация от Черен бъз, коластра и витамин С и е средство за първи избор при симптоми на грип и настинка.

Действие на активните съставки:

Екстракт от черен бъз (плод) - извлечен от плода на растението Sambucus niger (Черен бъз) с висока биологична стойност. Най-важните ефекти за организма, с които е известен екстрактът от бъз са: антивирусни, антихерпесни, имудомодулаторни и антиоскидантни свойства.
Съставките на бъза неутрализират активността на хемаглутининните шипове, намерени по повърхността на някои вируси. Когато тези хемаглутининни шипове са деактивирани, вирусите вече не могат да преминават през клетъчните стени или да навлизат в клетката и не могат да се реплицират.

Коластра - едно от най-големите чудеса на природата, тя е матрицата на имунната система на всеки организъм. Представлява първия секрет, който се отделя от млечните жлези на майката след раждането. Благодарение на нея новороденото получава наготово антитела и всички растежни и имунни фактори, необходими за здравия млад организъм.

Витамин С - подпомага естествените съпротивителни сили на организма срещу инфекции, повишава тонуса и укрепва имунната система.

Прием и дозировка: По 1 капсула дневно, след хранене.

Съдържание в 1 капсула:
Екстракт от Черен бъз - 300 мг;
Коластра - 50 мг;
Витамин С (като L-аскорбинова киселина) - 100 мг.

Други съставки: МКЦ (пълнител), магнезиев стеарат (антислепващ агент)

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Долеран Фарма, България.