ЕКСФОЛИРАЩИ ЧОРАПИ 2БР. / ОПАК./ПАРАСОФТИН / PARASOFTIN

неналичен

цена: 12.40 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
116593325
категория:

 

ЕКСФОЛИРАЩИ ЧОРАПИ 2БР. / ОПАК.

Ексфолиращите чорапи Пасасофтин / Parasoftin са иновативно решение, което дава възможност за ефективна грижа на кожата на стъпалата. Това става с ефикасно елиминиране на мазолите на краката, отстраняване на загрубялата и удебелена кожа, овлажняване и омекотяване на кожата на стъпалата.

Киселините AHA / BHA ефикасно стимулират процеса на обновяване на кожата. Комплексът от растителни екстракти, урея и алантоин хидратират сухата кожа и помагат за нейното изглаждане и омекотяване. Внимателно подбраните съставки на ексфолиращите чорапи осигуряват интензивно овлажняване на стъпалата, придавайки на кожата гладък, поддържан и деликатен вид. Ефектът се наблюдава след около седмица употреба. 

Предимства от използването на чорапи Парафтин:

  • Ефективно премахване на мазолите и загрубялата кожа на ходилата;
  • Омекотява и хидратира подножието на стъпалата;
  • Прониква и омекотява роговия слой на кожата като същевременно ексфолира мазолите;
  • Придава на кожата гладък, чист и деликатен вид след около 7 дни употреба.

Съставки на продукта Парасофтин:

Екстракт от мед, растителни екстракти (кактус, круша, маракуя, лимон, грозде и ананас), урея, алантоин, вода, ментол, бетаин, парфюм.

Начин на употреба:

Продуктът е предназначен изцяло за използване при загрубели крака. Да не се използва върху други части на тялото. Чорапите Парасофтин са предназначени за еднократна употреба и трябва да се използват веднага след отваряне на опаковката. Чорапите се използват по предназначение, но за не повече от 30 дни.