КИНДЕРИМУН САШЕТА Х 10 БРОЯ Dr. Wolz

цена: 12.90 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
4656777
категория:
 • Какво представлява KinderImmun Dr. Wolz? KinderImmun Dr. Wolz е имунно активен комплекс от внимателно съчетани активни вещества, които са комбинирани така, че да засилят имунната система на деца в предучилищна и училищна възраст.
 • Кой и кога трябва да приема KinderImmun Dr. Wolz?-Деца във фазата на растеж ( над 2 години )
  -Деца и юноши с често повтарящи се инфекции
  -Деца и юноши за превенция в периоди на натоварване (училище) или по време на грипни епидемии и т.н.
  -След прием на антибиотици за възстановяване на чревната флора
 • Могат ли и възрастни да приемат KinderImmun Dr. Wolz?Да, разбира се. За възрастни, ние обикновено препоръчваме Zell Oxygen® Immunkomplex. За тези, които не искат или не трябва да приемат Zell Oxygen® Immunkomplex (бременни жени, кърмещи жени, страдащи от алкохолна зависимост) KinderImmun е отлична алтернатива.
 • Защо трябва допълнително да се засилват защитните сили на децата? Имунната система на детето все още не е напълно развита и особено в студения период е изложена на натиск. Близкият контакт с други деца в училище и детската градина засилва опасността от заразяване. Повтарящите се инфекции са най-честата причина за посещение при педиатър. Последните проучвания говорят за средно шест до осем инфекции със средна продължителност на заболяването от седем до десет дни годишно. Затова точно при натоварване (например, в училище) или в студения сезон, е разумно да се подпомага имунната система на детето.
 • Какво е предимството на KinderImmun Dr.Wolz пред други имунни добавки? KinderImmun е изготвен по рецепта в съответствие с най-новите научни открития, съдържаща доказани имуномодулиращи активни вещества, които имат положителен ефект особено върху имунната система на детето. Този състав е уникален и се препоръчва също така от много педиатри. Лекарствената форма на прах е полезна, тъй като лесно се дозира и децата често не са в състояние или не искат да поглъщат капсули. Тъй като KinderImmun има сравнително неутрален вкус и е добре разтворим, той може да се дава на деца и без тяхното знание.
 • Как се приема KinderImmun Dr.Wolz? Децата от 2 до 7 години приемат 2 мерителни лъжички на ден, децата на възраст над 7 години и възрастните приемат по 3 мерителни лъжички дневно. Прахът се разбърква в студена напитка или кисело мляко.
 • Как мога да дам на детето KinderImmun Dr.Wolz без неговото знание? Тъй като KinderImmun има сравнително неутрален вкус и е добре разтворим, може да се разбърква в сокове, кисело мляко, мюсли или овесена каша. Друга възможност е прахът да се по ръси върху филия хляб и след това да бъде покрит с конфитюр или мед.
 • Подходящ ли е KinderImmun Dr.Wolz за диабетици? Да, диабетиците могат да приемат KinderImmun (дневна доза 2-3 г под 0,01 BE).
 • Има ли някакви странични ефекти или взаимодействия с лекарства?Не са известни странични ефекти или взаимодействия.

Състав:

Активни съставки 2 мерителни лъжички (2 гр. )

- инулин- 1.5 гр.
-(1-3) (1-6) - ß-D-глюкани 67 мг.
- Витамин C- 32 мг.
- Коластра концентрат- 124 мг.
- Цинк- 2 мг.
- Bifidobacterium Longum 18 мг (1,8 мил.) (млечнокисели бактерии)
- Витамин В1- 0,44 мг.
- Витамин В2- 0.56 мг.
- Витамин В6- 0,56 мг.
- Витамин B12- 1 мг.
- Фолиева киселина- 80 мг.
- Витамин D3- 6,7 μg (266 I.Е.)