КОЛАГЕН БИОСЕЛ 500МГ КАПС. Х 60

цена: 31.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
2210104
категория:

БИОСЕЛ КОЛАГЕН 500 mg

New Formula

Хранителна добавка,

60 капсули.

 

Съдържание (в 2 капс.): дн.доза

Биоклетъчен Колаген II ™ 1000 mg 2000 mg

в който се съдържат:

Хидролизиран колаген тип II 600 mg 1200 mg

Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg

Хиалуронова киселина 100 mg 200 mg

 

Ползи и приложение:

Най-често колагенът се свързва с подобряване на външния вид – хидратация на кожата, редукция на бръчки, заздравяване на косата и ноктите. Това обаче е само върхът на айсберга. Ползите за здравето са много повече.

- Хидролизираният биоклетъчен колаген BioCell, който е пречистена форма на колагена, се съдържа в съединителната тъкан на сърцето, белите дробове, мускулите, ставите, кръвните клетки, артериите и още много.

Без колаген ставите отслабват, мускулната маса намалява и кожата увисва.

- Хидролизираният биоклетъчен колаген BioCell, в комбинация с хондроитин сулфат и хиалуронова киселина, подсилва костните и ставните структури, укрепва мускулите, като по този начин редуцира вредния ефект от липсата на достатъчно движение. Облекчава болката в най-натоварените в резултат от седенето зони и намалява усещането за скованост.

- Хидролизираният биоклетъчен колаген BioCell, носи множество ползи и на активно спортуващите, като посреща завишените нужди на организма им.

- Хидролизираният биоклетъчен колаген BioCell съдържа около 90 % протеин и е доказано ефективен за потискане на апетита. Изследванията доказват, че той помага да се чувстваме сити по-бързо и по-дълго и така насърчава загубата на тегло.

- Хидролизираният биоклетъчен колаген BioCell може да подобри състоянието както на отпуснатата кожа, така и на видим целулит, особено по време на по-рязко отслабване.  

- Хидролизираният биоклетъчен колаген BioCell, чрез съдържащата се в него многофункционална аминокиселина глицин, която е невротрансмитер, помага за освобождаване на стреса, безпокойството и депресията и способства за повишаване качеството на съня.

Установено е, че след 25 годишна възраст колагенът в организма намалява с 2 % всяка година!

 

Дозировка По 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на гладно.

За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

 

Произведено за New Formula LLC от BioHealth GmbH Germany