Витаслим Лайн и Витаслим Живи витамини и капс. х 30

не е наличен

цена: 34.50 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
4564554
категория:

ВИТАСЛИМ ЛАЙН действа върху бедра, талия и ханш

 

 Приложение:

Vitaslim LINE е единствен по рода си продукт за отслабване, който действа концентрирано върху проблемните зони – бедра, талия и ханш. Той осигурява трайно и здравословно отслабване с фино изчистване на мазнините и целулитните натрупвания.

Vitaslim LINE ускорява обмяната на веществата, съдейства за редуциране на мастната тъкан и инициира бързото освобождаване на енергия в организма. Подобрява телесната композиция (съотношението мастна маса – мускулна маса).

Vitaslim LINE забързва изгарянето на подкожните мазнини, най-вече в проблемните зони, и стопира образуването на нови. Намалява обиколката на талията, прави бедрата по-тънки и стегнати и "прибира" ханша. Превръща мастните натрупвания в мускули и така тялото става стройно и изваяно. Балансира обменните процеси в организма, което осигурява задържане на постигнатото тегло задълго и съдейства за избягването на йо-йо ефект. Работи максимално добре, когато се съчетае с повече движение.

Уникалната комбинация от четири натурални съставки подобрява метаболизма и обмяната на веществата. Намалява апетита към сладко и поддържа в нормални стойности кръвната захар. Ускорява освобождаването на енергия в тялото и повишава тонуса.

За още по-добър резултат можете да комбинирате прием на Vitaslim LINE с Vitaslim LIGHT.

Действие:

CLA (Конюгирана линолова киселина) е съставка с клинично доказан ефект върху редуциране на теглото. Стопира процеса на складиране и натрупване на мазнини в организма. Стимулира изгарянето на вече натрупаните мазнини в мускулите, като по този начин осигурява енергия. В резултат на това се инициира горенето на телесните мазнини и трайно стопява излишните килограми. Особено ефективно в областта на ханша, бедрата и корема. Ускорява процесите на горене и през нощта, което способства активно редуциране на теглото дори и по време на сън. Има и редица благотворни за здравето ефекти: намаляване на мастната тъкан в коремната област, поддържане в здравословни граници на холестерола, триглицеридите и кръвната захар, подобряване на имунната защита.

Хромът е микроелемент, който допринася за повишаването метаболизма на захарите и за действието и ефективността на инсулина в организма. Той подпомага обмяната на въглехидратите, мазнините и протеините. Клинично доказано хромът поддържа в норма стойностите на кръвната захар, на липидите и на холестерола. Спомага за редуцирането на мастна тъкан и обръщането й в мускулна маса.

Екстрактът от зелен чай е богат на биологично активни вещества, които ускоряват храносмилането на мазнините и съдействат за по-бързото им изгаряне и разграждане в черния дроб. Проявява и висока ефективност при редукцията на теглото и намаляване обиколката на талията (отслабване). Работи чрез намаляване растежа на мастните клетки. Има въздействие върху телесното тегло, като редуцира мазнините чрез подобряване на техния метаболизъм и оксидация.

Екстрактът от гуарана (вечнозелен храст от Южна Америка) съдържа специално вещество, форма на кофеин, което инициира бързото освобождаване на енергия в човешкия организъм. Подобрява обменните процеси в организма и отделянето на топлинна енергия. Налице са сериозни научни доказателства за ефекта на гуараната върху редукцията на теглото, както и за поддържане на здравословно тегло без излишни килограми. Проявява многопосочно благотворно действие, като подкрепя умствената дейност, намалява умората и поддържа жизнеността и младостта.

Състав:

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО в 1 капсула

Конюгинирана линолова киселина
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)

305 mg

Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract)

100 mg

Екстракт от гуарана (Guarana Extr.)

50 mg

Хром (като Chromium (III) Chloride)

25 µg

Помощни вещества: бял пчелен восък, соев лецитин,глицериди на мастните киселини (Е471)

 

 

Продуктите Vitaslim  отговарят на изискванията за натурални и чисти продукти и са със значително по-малко допълнително вложени вещества (пълнители), в сравнение с таблетките.
Без разтворители;
Без консерванти;
Без глутен;
Без захар;
Без ГМО.

Всички продукти Vitaslim в са направени с желатин от продукти от морски произход, като по този начин задоволяват различните потребителски нужди – при вегетарианци, при различни културни и религиозни изисквания и др.

Дозировка:

По 1 капсула 3 пъти дневно. За траен резултат е необходима продължителност на приема, не по-малка от 3 месеца.

Противопоказания:

Не са известни, препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти.

 

Подарък:

Vitaslim VITAMINS е балансирана формула от витамини и минерали, която подпомага правилното функциониране на всички системи в човешкото тяло. Всяка една съставка има благотворно влияние върху здравето.

Витамин А (ретинол палмитат)– спомага за поддържане на нормалното зрение. Подкрепя здравето и красотата на кожата, косата и ноктите, като подпомага дейността на протеините колаген и кератин. Антиоксидант.

Витамин В1 (тиамин мононитрат)– съдейства за осигуряването на нормален растеж при децата. Допринася за нормализирането на апетита и подпомага обмяната на въглехидратите.

Витамин В2 (рибофлавин)– допринася за нормалния метаболизъм на желязото и подкрепя кръвотворната дейност. Способства нормалното зрение и намаляването на чувството на умора. Подкрепя нормалната неврологична функция и дейността на клетките при оксидативен стрес.

Витамин В3 (никотинамид) – допринася за намаляването на чувството на умора. Подпомага регулацията на функциите на ендокринната, нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система. Подобрява мозъчната функция, допринася за поддържането на кожата и лигавицата.

Витамин В5 (калциев пантотенат)– подпомага дейността на надбъбречните жлези и поддържането в нормални граници на нивата на холестерола и липидите в кръвта. Поддържа функциите на кожата и лигавицата и спомага за забавянето на стареенето.

Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид)– подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, костите и паметта. Съдейства за регулиране на холестероловата обмяна. Ценен за поддържането на правилните неврологични функции.

Витамин B9 (фолиева киселина) – подпомага правилната функция на мозъка и кръвотворните функции.

Витамин B12 (цианкобаламин) – подкрепя кръвотворенето, поддържа правилните неврологични функции. Подпомага нормалната дейност на черния дроб. Подкрепя регенеративните функции на клетките.

Витамин С (аскорбинова киселина)– подпомага имунната дейност (особено важно при епидемична обстановка), дейността на сърдечно-съдовата система, очите и кожата. Спомага забавянето на стареенето.

Витамин D3 (холекалциферол)– съдейства за регулиране нивата на калция и фосфора в кръвта и участва при формирането и минерализацията на костите и зъбите.

Витамин E (D-алфа-токоферол)– антиоксидант. Повлиява половите функции и участва в регулацията на образуването на сперматозоиди. Подпомага поддържането на тонуса на кожата и на скелетната мускулатура.