МАРСИАНЦИ ИМУНОФОРТЕ ПАКЕТ ДВА СИРОПА х 150 МЛ.

ПАКЕТ

цена: 26.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
541236
категория:
  • Добави

Марсианци ИмуноФорте сироп е подходящ:
за интензивна употреба в есенно-зимния период;
по време и след антибиотична терапия;
при необходимост от подпомагане имунната защита на детето.
Марсианци ИмуноФорте сироп съдържа висококонцентриран екстракт от черен бъз, бета глюкани, екстракт от шипка и витамин С.

Екстрактът от черен бъз (Sambucus nigra) е познат като едно от най-добрите натурални средства c благотворно влияние върху имунитета, а също така действа благоприятно и се препоръчва за поддържане нормалната функция на дихателната система. Още от древни времена черният бъз е бил традиционно използван при респираторни проблеми поради неговото благоприятно действие за състоянието на горните дихателни пътища. 
Бета глюканите са природни полизахариди, които се извличат от микроорганизми (дрожди, бактерии), гъби и зърнени култури. В Марсианци ИмуноФорте сироп те са извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae, за които се смята, че са най-добрият естествен източник на бета глюкани. Ролята на бета глюканите е свързана с нормалната функция на имунната система чрез активирането на ключови имунни клетки в организма, наречени макрофаги.
Екстрактът от шипка допринася за доброто общо състояние и естествената защита на организма. Шипката също е традиционно средство, използвано при простудни състояния.
Благодарение на антиоксидантния си ефект витамин С, подпомага доброто физическо състояние и нормалната функция на имунната система.

Дозировка:
За интензивна употреба:
деца от 1-3 години - два пъти дневно по 5 ml (5 ml = 1 чаена лъжичка);
деца над 3 години - три пъти дневно по 5 ml.
Препоръчва се прием между 7 и 10 дни, най-добре сутрин и вечер преди лягане.

За ежедневна употреба: 5 ml един път дневно.
За по-точно дозиране, можете да използвате мерителната лъжичка в опаковката. 
Продуктът е подходящ за консумация заедно с топла напитка (напр. чай) като подсладител. Не трябва да се разтваря при температура по-висока от 80 °С. Приемът на Марсианци ИмуноФорте сироп може да се комбинира или редува с прием на витамини и минерали Марсианци.

Марсианци ИмуноФорте сироп е с приятен плодов вкус, препоръчва се за деца над 1 годишна възраст. 
Не съдържа: изкуствени оцветители и подсладители, консерванти, глутен.

Състав: инвертен сироп, глюкозен сироп, пречистена вода, екстракт от черен бъз (Sambucus nigra) - плод и цветове, бета глюкан, натриев-L-аскорбат, регулатор на киселинността: лимонена киселина; аромати: черен бъз, лимон, гуанабана; шипка екстракт - плод.