ПОДЕЗИЧЕН МЕТИЛКОБАЛАМИН /ВИТАМИН В12/ 1000 МКГ. Х 30 ТАБЛ. СОЛГАР

цена: 27.40 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
226136


Витамин В12 е част от група от основни хранителни вещества, известни като B комплекс. Той поддържа енергийния метаболизъм и подпомага здравето на нервната система. Заедно с фолиевата киселина и витамин B6, той поддържа здравето на сърцето като осигурява здравословни нива на хомоцистеин в рамките на нормалния диапазон. В12 е необходим за нормалното развитие и възстановяване на червените кръвни клетки, които помагат да доставя кислород в тялото. В допълнение, B12 участва в синтеза на ДНК.
Метилкобаламинът е активен, коензим форма на витамин В12, който тялото може лесно да абсорбира. Когато Витамин B12 се приема като кобаламин, той трябва допълнително да се конвертира в коензимна форма, метилкобаламин, за да станете метаболитно активен. В тази форма, той е биоидентичен и активна форма на преобладаващия и в организма. Тялото получава наготово витамин В12 в тази му форма, която е подходяща и за вегетарианци.
Прием: Като хранителна добавка за възрастни, да се приема една таблетка дневно, за предпочитане по време на хранене или както е препоръчано от лекар. Таблетките се приемат, като се поставят под езика.
Състав: 1 табл.(дневна доза) съдържа 1000 мкргр витамин В12(като метилкобаламин)
Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или имате някакви медицинско състояние, моля консултирайте се с лекар, преди да приемате тази хранителна добавка. Прекратете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появят някакви нежелани лекарствени реакции.
Съхранявайте на недостъпно за деца място. Да се съхранява при стайна температура.
Не използвайте, ако уплътнение външната бутилка липсва или е повреден.
Опаковка: 30 таблетки за смукане
Производител: Solgar Inc, САЩ.