ХОЛЕСТ ГАРД Х 60 КАПС. ГУУДКЕЪР

цена: 28.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
57567

Холест гард, с уникалната си формула спомага за елиминиране на холестерола и вредните мазнини от организма чрез подобряване чернодробната функция като превръща складирания холестерол  в активна форма.

Това е уникален тоник за сърдечния мускул, който подобрява еластичността на кръвоносните съдове и повишава оксидацията на кръвната клетка. Повишената оксидация на кръвната клетка означава повече възможност за производство на енергия като по този начин продуктът е особено благоприятен за активно спортуващи и хора над 55 които имат желание да подобрят нивото си на активност.

Естествен антиоксидант. Намалява риска от мозъчни и сърдечни инциденти, полезен при повишено кръвно налягане. По последна информация от хора ползващи продукта установено е с кръвни изследвания, намаляване на лошия холестерол и повишаване на добрия холестерол. Това, което споделят е че се чувстват по – жизнени и енергични и изпълняват ежедневната си дейност без затруднение. Изключително ефикасен целеви аюрведичен продукт, който е насочен към корекция на холестеролните плаки в организма и ще поддържа кръвоносната Ви система в нейния естествен, балансиран вид. Без странични ефекти!

Състав: Начин на употреба: Гугул/Комифора мукул – 125 мг.; Чесън – 125 мг.; Терминалия аржуна – 100 мг.;Камелия сиенсис – 100 мг.; Джинджифил – 50 мг.; Два пъти по една – две капсули дневно след хранене с вода.