НИЙМ ГАРД Х 60 КАПС. ГУУДКЕЪР

цена: 18.50 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
568789

Това е „Автентична Аюрведа” формула от Нийм и трифала. В Индия наричат Нийм – Дървото на Живота. Уникалната комбинация от билки има антивирусни, антибактериални, противоалергични, детоксикиращи свойства. Повишава имунитета, пречиства кръвта, спомага за контролиране стойностите на кръвната захар.

Натурален имуностимулатор. Полезен при кожни неразположения – обриви, пъпки, кожни плаки, акне,псориазис екзема при алергични реакции и сърбеж. Комбинацията от три билки – амла, харитаки и бахера по – известна като трифала има древна история катоподмладяващо средство, за борба със свободните радикали и цялостно реновиране на организма.

Продуктът Нийм Гард като действие се отразява в промяна на цялостния вид на човека като ефектите са както за вътрешното му усещане, така и за външния вид. Чувствате се тонизирани, свежи и енергични като липсва напрежение, а усещането е за свобода на движението и лекота.

Продуктът е наистина изключително мощен и в същото време прецизен детоксикатор, който спомага на организма да се освободи от токсините по най-елегантния и природосъобразен начин.

Без странични ефекти!

Състав: Нийм – 240,4 мг.; Нийм екстракт – 129,8 мг.; Гилой – 64,9 мг.; Амла – 21,63 мг.; Харитаки – 21,63 мг.; Бахера – 21,63 мг.;

Начин на употреба: За възрастни – По една – две капсули два пъти дневно с вода. За деца – 1 капсула.