ЕНТАН КАПС. X 30 БОРОЛА

цена: 17.40 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
54
  • Добави

Протектор на кръвоносните съдове
 
Вече в иновативни растителни капсули VG caps - 100 % чист природен продукт.
Хипоалергични, без глутен, примеси и консерванти!
Без съставки от животински произход!
Подходящи за вегетарианци! 
Какво съдържа Entan?
Entan съдържа 80 mg проантоцианидин и 40 mg стандартизитан екстракт на гинко билоба в една капсула. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула Entan.
 
Как действа Entan?
Entan подобрява кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Заздравява колагена и еластина. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Има противовъзпалително действие. Ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Предотвратява слепването на тромбоцитите (вид бели кръвни телца), подобрява течливостта на кръвта и не позволява запушването на съдовете. Доставя необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Entan притежава мощно антиоксидантно действие и по този начин предпазва съдовете и клетките от увреждащото действие на свободните радикали.
 
Кога да използваме Entan?
 нарушено кръвоснабдяване на ретината
 разширени вени
 периферни съдови заболявания
 световъртеж и шум в ушите
 постоперативен и посттравматичен оток
 състояния след инсулт
 за подобряване на паметта и концентрацията
 
Има ли научни доказателства за Entan?
Съставките на Entan са едни от най-задълбочено проучените природни продукти в света. Има стотици научни проучвания, доказващи техния ефект при различни състояния, като напр. нарушено кръвоснабдяване на ретината, хронична венозна и лимфна недостатъчност на долните крайници, за подобряване на паметта и мисловните процеси, при мозъчна атеросклероза, шум в ушите, световъртеж и периферни съдови заболявания.
 
Има ли странични ефекти?
Когато се прилага правилно Entan е практически безвреден. При едновременно приложение с противосъсирващи средства (антикоагуланти) Entan потенцира техния ефект.
 
Как да използваме Entan?
По 1 капсула 1 - 2 пъти дневно след хранене.
 
Как да съхраняваме Entan?
На сухо място при температура под 25°С, недостъпно за деца.
Entan® е търговска марка. Продуктът е произведен в съответствиес изискванията на Добрата производствена практика. Entan е хранителна добавка.