ИЗИ СЛИМ X 60 КАПС. ГУУДКЕЪР

цена: 30.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
76899
категория:
  • Добави

ИЗИ СЛИМ е „Автентична Аюрведа” продукт, който предлага безопасна алтернатива за идеална фигура и форма. Комбинацията от билки пречи на превръщането на въглехидратите в мазнини и натрупването им в мастните депа и проблемните зони като предотвратява повторното, по-нататъшно натрупване в тях. Благоприятен за нивата на холестерола и триглицеридите, за здрави кръвоносни съдове и сърце.

Усещането за „фалшив глад” е в основата на натрупване на килограми и се провокира от стресови фактори. Когато Вие сте под напрежение без значение положително или отрицателно, сте подложени на стрес, в този момент човек изпитва желание просто да „си хапне” нещо малко солено или сладко. С времето това желание се задълбочава и посягаме към храната т. нар. „снак” все по – често. Това „извънредно” ненормално хранене ние реализираме без организмът ни да има нужда от допълнителни хранителни вещества за своето нормално функциониране.

Това което ни кара да поемаме допълнително храна без реално да имаме нужда от нея е реакцията, която тя предизвика в мозъка и по този начин му помага да каже на стреса/напрежението „аз съм добре, защото си хапвам”.

Резултатът е пренасищане на организма с хранителни вещества, натрупване на килограми и още стрес от диети и следене на кантара с цел да отслабнем.  Живейте без протеин-окисляване и чувство за „фалшив глад” с Артплюс.

Продуктът изцяло елиминира това усещане като предпазва организма от стреса. Повишава дейността на отделителната система, като има и детоксикиращ ефект. С ползването на продукта за период не по – малък от три месеца ще урегулирате вътрешния си баланс като системите ще започнат да функционират в техния оптимален вариант без да им е необходимо натрупване на излишъци. Идеалната фигура тук е съчетана с идеална форма като за разлика от диетите липсва изцяло „йо – йо” ефект. Без странични ефекти!

Лесно отслабване по индийски метод!

Състав:

Гугул/Комифора мукул – 200 мг.;

Черен пипер – 50 мг.;

Терминалия чебула – 50 мг.;

Боерхавия дифуза – 50 мг.;

Джинджифил – 25 мг.;

Цисампелос перейра – 25 мг.;

Ембелия рибес – 25 мг.;

Ветиверия – 25 мг.;

Бял тис – 25 мг.;

Чесън – 25 мг.;

Начин на употреба:  Две – три капсули дневно с прясно мляко или вода по една преди всяко основно хранене.