ГАРСИНИЯ КАМБОДЖА Х 60 ГУУДКЕЪР

цена: 48.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
57779
категория:
  • Добави

В Югоизточна Азия Гарсиния Камбоджа се ползва като подправка. Днес растението се ползва в борбата с наднорменото тегло. Доказано е, че Гарсиния Камбоджа инхибира цитоплазмените натрупвания на липиди и по този начин освобождава тялото от натрупаните мазнини дори и по време на сън.

Проучванията при животни показват, че това действие се случва по два пътя. На първо място действа като блокира липогенезата или преобразуването на скорбяла и захари (излишъкът от въглехидрати) в мазнина, която се съхранява и увеличава нашата тежест.

Тази билкова добавка насърчава окислението на липидите и складираните въглехидрати. Това действие води до по-ниски нива на холестерол и липиди в кръвта, т.е. така ние ще имаме по-добър липиден профил.

Глюкозата, това вредно понякога натрупване, буквално се измива при употребата на хранителната добавка Гарсиния Камбоджа.

От друга страна гликогенът сигнализира в центъра на мозъка за ситост или че е било взето достатъчно количество храна. Така производството на гликоген, което се случва благодарение на тази билка допълнително подтиска апетита.

Друго действие на Гарсиния Камбоджа е върху централната нервна система. При употреба на Гарсиния Камбоджа се повишават нивата на серотонина, а е знайно, че този хормон регулира и апетита.

Тази билка стимулира процеса на термогенеза. Това е процес, при който тялото отделя топлина. Той спомага за изгаряне на повече калории и съхранени от тялото мазнини.

Традиционно Гарсиния Камбоджа се използва и при:

Ревматизъм;
Чревни оплаквания;
Хемороиди;
Жлъчни проблеми;
Действа като антиоксидант;
Успокоява нервната система;
За борба с рака;
Отоци;
Чревни паразити;
Запек;
Забавена менструация;
Предложената на вниманието на българския потребител Гарсиния Камбоджа е затворена във вегетарианска капсула без никакво наличие на желатин. Тук е мястото да се спомене и производителя Гуудкеър Фарма, който разполага с ултрамодерни производствени мошности, а GMP сертификатите са гаранция за най-високото качество и чистота на продукта. Използвайки Гарсиния Камбоджа на Гуудкеър Фарма Вие ще си осигурите оригинален продукт с изпитан ефект. Изгорете излишните мазнини сега с най-добрия натурален фат бърнър – Гарсиния Камбоджа!