ГИНКО ВИН табл. 150 мг. X 60 БОТАНИК

цена: 18.50 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
354
  • Добави

При: затруднена концентрация, загуба на памет, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.
Предназначение:
Усилва паметта;
Подобрява кръвообращението;
Укрепва кръвоносните съдове.
GinkgoVin e комбинация от висококачествени екстракти от Гинко билоба и Гроздово семе.
Екстрактът от Гинко Билоба стимулира циркулацията на кръвта към мозъка и крайниците. Подобрява проходимостта на кръвоносните съдове, не позволява образуването на плаки и тромби в кръвоносните съдове и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Гинко Билобата спомага за оросяването на мозъка, съдейства за усилване на паметта и подобряване на способността за концентрация. Регулира кръвообращението и кръвното налягане, премахва студенината в крайниците.
Проантоцианидите представляват 95 % от екстракта от гроздово семе. Те са едни от най-мощните природни антиоксиданти - 20 пъти по-силни от Витамин С. Предпазват организма от свободните радикали и заздравяват стените на кръвоносните съдове.
Двата екстракта се допълват взаимно, което засилва благотворното им действие при загуба на памет (дори и в тежка форма - болест на Алцхаймер), неспособност за концентрация, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.
Състав в една капсула:
Екстракт от Гинко Билоба - 100 mg;
Екстракт от Гроздово семе - 50 mg.
Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти.
Начин на употреба:
Приемайте по 1 таблетка дневно.
Противопоказания:
Приемът на Гинко Вин в комбинация с лекарства, влияещи на кръвосъсирването, изисква консултация с лекар!
Опаковка: 60 таблетки.
Производител: България.