СТРЕС ГАРД Х 60 КАПС. ГУУДКЕЪР

цена: 26.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
354353

Описание на продукта:

Комбинацията от билки е натурален адаптоген, който спомага на организма да се предпази от ежедневния стрес, при умствена дейност и физически усилия. Подхранва костите, увеличава гъвкавостта на мускулите и тъканите. Благоприятно въздейства на централната нервна система, премахвайки чувството на тревожност, гняв, страх, безпомощност, безнадежност и други емоции, свързани със стрес.

СТРЕС ГАРД може наистина да се определи като едно от изключителните постижения на Байдианат, защото влияе благотворно на нервната система и мозъка като усещането на човек за вътрешна напрегнатост и притеснение отпада по естествен начин.

Въпреки, че благоприятните ефекти от билковата комбинация се усещат още в началото употребата на продукта не по – малко от три месеца е задължителна ако искаме да оставим зад гърба си един живот пълен с напрежение и стрес.

Интересно е, че при продължителна употреба повече от три месеца започват да се проявяват и „страничните ползи” от продукта: отпада желанието за пушене по естествен начин, просто не ви се пуши вече, изглажда фините линии, бръчки и подмладява кожата, регулира етапите на съня и отстранява физическата и психическа умора. Без странични ефекти!

Състав: Ашваганда прах – 227,9 мг.; Ашваганда екстракт – 201,9 мг.; Бохеми екстракт – 52,9 мг.; Дълъг пипер – 17,3 мг.;

Начин на употребаДва пъти дневно по една-две капсули след хранене с прясно мляко.