ЕКСТРИЙМ ОМЕГА КАПС. Х 60 НАТРОЛ

цена: 29.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
46556
  • Добави

Хранителна добавка
Какво представлява Extreme Omega?
Приемът на Екстрийм Омега на Natrol съдейства за поддържане на добро здраве на сърдечно - съдовата система и ставите, подобрява познавателните възможности на мозъка и балансира нивата на настроението. Тези негови свойства се дължат на висококачественото рибено масло, което се съдържа в продуктовия състав. Притежаваща свеж натурален вкус на лимон, дневната доза Natrol Extreme Omega осигурява здравословна комбинация от 646 mg EPA и 430 mg DHA – мастни киселини с незаменим принос в поддържането на здравословен баланс в организма. 
Ежедневният прием на омега-3 мастни киселини е жизненонеобходим за нормалното функциониране на целия организъм. Основната им функция се състои в редуциране нивата на триглицеридите, като по този начин те оказват мощна протекция на цялата сърдечно - съдова система. Тяхното набавяне успешно може да се осигури чрез приемането на Natrol Extreme Omega, чието съдържание е базирано на мастните киселини в рибеното масло. Научни изследвания единодушно установяват богатото наличие на Oмега-3 мастни киселини именно във високо пречистеното рибено масло. 
Използваният от Natrol технологичен процес на производство осигурява максимално висока чистота на крайния продукт, върхово качество и елиминиране на всякакви следи от пестициди, хлорни съединения и тежки метали.
Съдейства за нормалната дейност на сърдечно - съдовата система;
Активно участва в регулирането на кръвното налягане;
Подпомага превенцията от развиване на сърдечно - съдови заболявания;
Поддържа целостта, здравината и правилното функциониране на ставите.
Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, два пъти дневно, препоръчително по време на хранене.
Опаковка: 60 броя капсули
Производител: Natrol Inc, САЩ