ОДОРЕКС ДЕО СПРЕЙ ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ Х 50 МЛ.

цена: 17.50 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
464577
категория:
  • Добави

 

Одорекс део е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/.

Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения. Уникалният механизъм на действие на Одорекс део блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма.

Съвет: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли! Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!

Изпотяване и неприятна миризма

Много клинични и лабораторни проучвания, насочени към борбата с хиперхидрозата / прекомерното изпотяване/, доказват, че металните соли - най-вече алуминиев трихлорид, в подходящи комбинации с други съставки и оптимална концентрация, остават средството на избор при това състояние. Действието им се състои в бавната неутрализация на алуминиевата сол от потта, като по този начин се образува алуминиев хидроксиден гел, който запушва канала на потната жлеза в епидермиса. Оптималната концентрация на алуминиев хлорид в продуктите от серията Одорекс осигурява продължителен ефект от около 10-14 дни при еднократно напръскване.