ЕСКИМО БРЕЙНШАРП КАПС. X 50

цена: 19.00 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
7896
  • Добави

Хранителна добавка с лимонов аромат
Устойчиво рибено масло Omega-3 + Omega-9
Q10 + Витамин D + Витамин E
Eskimo Brainsharp поддържа мозъчната дейност
Докато много хора днес са наясно с важността да се поддържа хранителен режим, подходящ за нормалното функциониране на сърцето, то все още много от нас не знаят колко важен е начинът ни на хранене за здравето** на мозъка и нормалното протичане на мозъчната дейност.
Омега-3 полиненаситените мастни киселини ERA и DHA, които се съдържат в рибеното масло и омега-6-арахидоновата киселина, продуцирана от GLA от маслото от вечерна иглика са есенциални за комуникацията между мозъчните клетки и за нормалното протичане на мозъчни функции. Тези мастни киселини, които тялото ни не може само да произведе и трябва да бъдат доставени с храната, са от изключителна важност за нормалното функциониране на мозъка и за зрението.
Коензим Q10 е необходим за енергийната продукция в мозъка.

Ескимо Брейншарп е хранителна добавка, която осигурява нов, напълно натурален подход за поддържане на мозъчната и енергийната дейност на организма. Eskimo Brainsharp съдържа напълно натурално рибено масло.
"Напълно натурално" са ключови думи, когато говорим за омега-3 продукти. "Напълно натурално" означава, че това НЕ е химично модифицирано масло и също, че активността на естествените антиоксиданти, която се губи в хода на рафиниране на повечето рибени масла, тук е напълно възстановена. Отличава се също с висока чистота и стабилност. Това прави Brainsharp уникален и различен от останалите омега-3 препарати. За да поддържа мозъчните и енергийните функции на организма Ескимо Брейншарп, съдържа още коензим Q10, GLA, омега-9, витамин D и витамин Е. Създаването му е базирано на дългогодишните проучвания на Университета в Uppsala (Упсала), Швеция, на Университета на Флорида, USA и на фирма Cardinova AB, Швеция. Ескимо-Брейншарп е продължение на серията "Ескимо" на шведската фирма Кардинова. В създаването на новия продукт е използван 20 годишния опит с Ескимо-3, успешно прилаган в България от години.

Моля забележете, Brainsharp съдържа уникално и стабилно рибено масло от месото на дълбоководни риби и не трябва да се бърка с масло от черен дроб на треска или с химично модифицираните рибени масла.

Съхранение:
След отваряне, ползвайте в рамките на 6 месеца.

Препоръчителна дневна доза: 2 пъти дневно по 2 капсули, по време на хранене Съдържание в 4 капсули:

Омега-3 мастни киселини: 1400 mg;  от които:
EPA (ейкозапентаенова к-на): 600 mg;
DHA (докозахексаенова к-на): 400 mg;
ALA (алфалиноленова к-на): 65 mg;    

Омега-6 мастни киселини: 480 mg; 
от които:
LA (линолова к-на): 400 mg; 
GLA (гамалиноленова к-на): 45 mg;

Омега-9 мастни киселини (олеинова киселина): 500 mg;
Витамин D (175 IU): 4.5 g (90%*);
Витамин Е (15 IU): 9 mg (80%*);
Q10 (коензим Q10): 7 mg.

*% EC RDA - препоръчителен дневен прием

Състав: Натурално рибено масло от дълбоководни риби, масло от вечерна иглика, масло от рапица, натурален витамин Д (холекалциферол), коензим Q 10, антиоксиданти: натурален витамин Е (смес от токофероли), аскорбинова киселина, лецитин.
Аромат: натурално лимонено масло. 
Обвивка на капсулата: желатин, глицерин.

Предупреждения:
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не се препоръчва при хемофилия.
Консултирайте се с лекар, ако приемате антикоагуланти.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съдържа соево масло, рибено масло и цитрус. 
НЕ съдържа соев или рибен протеин.

Опаковка: 50 капсули.

Производител: Cardinova, Швеция.