СИСТЕЙН /Хидроксипропил гуар/ ОЛАЖНЯВАЩИ КАПКИ ЗА ОЧИ 30 ДОЗИ X 0,7 МЛ.

цена: 21.00 лв.
наличност:
неналичен
кат. номер:
4444

СИСТЕЙН колир дози - Овлажняващи капки за очи, 0.7 мл. x 30
Systane UD

Еднодозови опаковки, без консервант
Моля прочетете внимателно съдържанието на тази инструкция и я запазете, защото може да поискате да я прочетете отново.
ОПИСАНИЕ:
 Систейн Овлажняващи капки за очи, еднодозови опаковки без консервант е стерилен разтвор, съдържащ HYDROXYPROPYL GUAR (хидроксипропил гуар), polyethylene glycol 400 (полиетилен гликол), propylene glycol (пропилей гликол), boric acid (борна киселина), calcium chloride (калциев хлорид); magnesium chloride (магнезиев хлорид), potassium chloride (калиев хлорид), sodium chloride (натриев хлорид) и zinc chloride (цинков хлорид).
УПОТРЕБА (Показания): Систейн Овлажняващи капки за очи без консервант е разтвор, който овлажнява повърхността на вашите очи и осигурява бързо и продължително облекчение на усещането за сухота в окото, дразнене, парене, щипане, усещане за чуждо тяло, причинени от различни фактори на околната среда, като: прах, дим, озон, UV-лъчи, суха топлина (напр. радиатор/сауна), климатик, вятър, козметика, или намалена честота на мигане поради продължително гледане на телевизия или концентрирана и продължителна работа с компютър.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ (Причини да не се използва): Хората, алергични към някое от веществата, изброени в състава на Систейн Овлажняващи капки за очи, не трябва да използват продукта.
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Систейн Овлажняващи капки за очи без консервант може да се използва толкова често, колкото е необходимо през целия ден. Отвъртете капачката на еднодозовата опаковка - флаконче, поставете капки в окото и премигнете. Изхвърлете флакончето веднага след употреба.
ВНИМАНИЕ: Необходимо е да следвате всички съвети на Вашия лекар, както и всички указания за правилната употреба на продукта, описани в инструкцията за употреба и върху опаковката. Ако почувствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението, или зачервяване на окото, консултирайте се с Вашия лекар, тъй като проблемът може да стане по-сериозен.
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:
• Не допирайте апликатора-капкомер на еднодозовата опаковка-флаконче до никакви повърхности, за да избегнете евентуално замърсяване.
• Да се съхранява при стайна температура.
• Да се пази от светлина.
• Да се използва преди изтичането на срока на годност,отбелязан върху опаковката.
• Изхвърлете цялото останало съдържание след употреба.
Не пазете разтвор в отвореното флаконче.
• Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
ОПАКОВКА: Систейн Овлажняващи капки за очи, еднодозови опаковки без консервант, стерилизирани чрез комбинация от пара и филтрация, се доставят в стерилни пластмасови еднодозови опаковки за еднократна употреба, съдържащи 0,7 mL (пакетирани в опаковка по 5 флакончета или повече).
Производител: ALCON