СЕЛЕНОГИН табл. 60

цена: 29.80 лв.
наличност:
наличен
кат. номер:
353
  • Добави


Подробна информация за съставките

Какво представлява Селеногин? 
Селеногин е натурален препарат, разработен на основата на екстракт от Гинко Билоба и Селен, извлечен от Райски орех (Bertholletia excelsa extract). Активните съставки допринасят за оросяването на мозъка и крайниците, предпазват клетките от оксидативния стрес и укрепват имунитета.

Гинко Билоба
Гинко Билоба допринася за оросяването на мозъка и крайниците, стимулира паметта и концентрацията, укрепва имунитета, понижава кръвното налягане и стимулира кръвообращението, има благоприятно въздействие при шум в ушите, световъртеж, както и при стрес. Благоприятно въздействие при зрението и антиоксидантно действие.

Селен
Селен допринася за нормалната сперматогенеза, допринася за поддържането на нормални ноктите, косата, допринася за нормалното функциониране на имунната система, допринася за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, допринася за защита на клетките от оксидативния стрес.

Състав във всяка таблетка: 
Активни вещества - Гинко Билоба - 90 mg, Селен (L-селенометионин) - 0,10 mg 
Помощни вещества - Разреждащо (Микрокристална целулоза), Разреждащо, Разпадащо (Пшенично нишесте), Смазващо (Магнезиев стеарат), Хлъзгащо, Разпадащо (Е551), Разпадащо (Кроскармелоза содиум (Вивасол), Агент за оцветяване (Еуросерт Тартразин Е102), Агент за оцветяване (Еуросерт Брилянтин Блу Е133). 

Дозировка:
Приема се 1 таблетка на ден.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
При прием на антикоагуланти или предстояща операция, моля консултирайте се с вашият лекар. При наличието на бременност е необходимо да се консултирате с лекар преди да приемате лекарства или хранителни добавки. Помощните вещества могат да имат неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата.

Хранителна добавка.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Срок на годност и съхранение:
Не използвайте след датата на опаковката.
Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура под 25°С.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Опаковка: 60 таблетки.

Дистрибутор: Юникомс България ЕООД, България. 

Производител: "Фармацевтични заводи Милве" АД, България.